Los bericht bekijken
  #17  
Oud 13 december 2008, 20:37
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Ik kan het mis hebben maar ik lees niet in de originele posting dat er voor de monteur iets onmogelijk gemaakt is (zoals toegang tot), of zoals jij het noemt "geen normale toegang hebben".

Gert.
Ik denk dat je dit moet lezen als: de groene kabel komt niet in de meterkast uit.

Normaal gesproken wordt door de aannemer van een nieuwbouwwoning alle leidingen (gas/water/stroom/kabel/kpn) tot in de meterkast doorgetrokken. Daar zullen dan de leveranciers van stroom/water/gas/telecom e.d. hun produkten/signalen opzetten.
Als je bijvoorbeeld nog geen gas of kabel aansluiting hebt in een huis moet je als eigenaar ook zelf een aannemer in de hand nemen die deze infrastructuur aanlegt. Daarna wordt het pas in je huis aangesloten.

Wie er in dit geval verantwoordelijk is, weet ik niet, dat is moeilijk door ons hier op het forum zo te roepen, maar het lijkt me dat dit toch iets van de bouwer van de huizen is die moet zorgen dat de juiste kabels in de meterkast aankomen.

Misschien is op deze website meer informatie te vinden.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....