Los bericht bekijken
  #408  
Oud 12 december 2008, 22:47
giovanni's schermafbeelding
giovanni giovanni is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Ziggo Internet: Z1 HD
DTV: Humax 5000C (HD)
Berichten: 8
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TipX Bekijk bericht
Ik heb al een mail geschreven naar Copaco, de importeur van Humax Ned., met de klachten. Het beeld is niet geheel ok maar zeer storend vind ik dat de timer niet werkt en dus geheel nutteloos is. Ik verbaas me eigenlijk dat ik daar hier niet zoveel klachten over lees, affijn. Dit komt omdat men de decoder zuiniger wilden laten zijn en hebben zij dus door firmware bepaalde 'spanningen' veranderd waardoor de timer niet opstart. De beeldklachten zijn ook bij hun bekend en hebben ze doorgegeven aan Humax voor een volgende firmware uitgave. Maar het is natuurlijk ook nog maar de vraag of dit door een firmware opgelost kan worden, dat weet alleen Humax.
Wanneer gaat Ziggo nu eindelijk in aktie komen????
Hoeveel meer reacties hebben ze nodig voordat er een firmware update komt?

Het geluid is soms wel 1 of meer seconde out of sync, resolutiekeuze problemen, timer werkt niet goed, allemaal problemen die ik ook ervaren heb. Verder een prima ding die Humax 5000c, geen spijt van dat ik deze heb gekocht, maar we zijn wel allemaal afhankelijk van ziggo voor de update en blijkbaar heeft dit geen prioriteit. en de updates zijn er, ze worden alleen niet door Zggo beschikbaar gesteld!!!
Er zijn er nu al zoveel verkocht en volgens mij heb ik veel lotgenoten.

Hierbij een oproep aan IEDEREEN om op z'n minst een berichtje in dit forum te plaatsen en Ziggo wat stimuleren om in aktie te komen.

Ziggo, wij willen een update voor onze Humax 5000c zodat de bekende problemen worden opgelost.
We hebben meer dan 150 euro betaald voor dat ding en willen ook graag dat het goed werkt. jullie kunnen daar voor zorgen!!!!
Kom op met die firmware update Ziggo, of laat op z'n minst weten waar we aan toe zijn. en als het niet kan, vertel dan waarom niet, maar vertel wat!

Giovanni.