Los bericht bekijken
  #160  
Oud 12 december 2008, 16:59
Magic's schermafbeelding
Magic Magic is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Hoofddorp Multikabel
Ziggo Internet: alles-in-1
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gretzky99 Bekijk bericht
Nog meer eens de helpdesk van Ziggo gebeld en gemeld dat ondaks alle adviezen van de helpdesk medewerker van gister het trage downloaden, in mijn geval, bij eweka niet is opgelost.

Wat mij opviel was dat ook deze helpdesk medewerker niet op de was van het "Hoofddorpse" probleem. De helpdesk medewerker die ik gisteren gesproken had was trouwens ook niet bekend met dit probleem.

Na lang wachten, mijn modem werd doorgemeten, kwam de medewerker tot de conclusie dat de door hem gemeten waarde van mijn modem sinds 1 dec veranderd was. Ik heb geen idee welke waarde hij bedoelde want die technische kennis heb ik niet.
In nijntje taal kwam het er op neer datde waarde van de modem tussen de 350 en 500 moet liggen voor een goede verbinding. Voor 1 dec. bleek die waarde van mij modem constant 450 te zijn. Sinds 1 dec was deze waarde gedaald tot 400. Na overleg met enkele andere helpdesk medewerkers werd besloten dat er een monteur langs moet komen. Deze komt 18 dec.

Omdat ik niet de enige ben met dit probleem in de regio vraag ik me af of het zin heeft om de monteur te laten komen. Ik moet er nl wel voor thuis zijn en voel er weinig voor om voor niets vrij te nemen.

Wordt vervolgd.....

Trouwens postcode gebied 2134 en een payserver van eweka.


Dat je een vrije dag op moet nemen om monteur bij je thuis naar dit probleem moet gaan kijken is volgens mij een weggegooide verlofdag.

Vroeg in de ochtend om zo 4 uur staat de pc op 8 lijntjes naar Eweka 2200 kb/sec te downloaden. Vanaf de middag zie je het dramatisch in zakken naar savonds zo'n 200 kb/sec. Lijkt mij dus duidelijk een capaciteitsprobleem.

By the way ik heb ook postcode 2134 en gisteren ook weer Eweka ingelicht over het probleem en dat het echt niet is opgelost. Zij zouden ook nog contact opnemen met Ziggo. Je kan het ook melden bij de HD van Eweka het is ook hun belang dat het goed werkt!

Ik hoop dat ze bij Ziggo eens wakker worden en dat het probleem echt aan hun kant zit en niet bij gebruikers thuis. Zal vanavond wel weer de HD van Ziggo proberen te bellen.