Los bericht bekijken
  #279  
Oud 12 december 2008, 16:01
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Als je hier langer zit en nog niet weet van deze 3 dat ze bij Ziggo werken, dan heb je of echt niet goed opgelet, of stom toevallig natuurlijk alleen andere discussies gelezen.
Nou, daar zal ik dan wel bij horen. Moet ik echt een lijstje gaan bijhouden wie er bij Ziggo zegt te werken?

Je moet alleen bedenken dat op een forum het verloop nogal groot is. Alleen al sinds 1-11-2008 (een goede maand dus) zijn er 2287 geregistreerde gebruikers bijgekomen. Mensen gaan op zoek als ze een probleem hebben, of iets willen weten. Komen dan hier, registreren en stellen 1 of 2 vragen en zijn vaak weer weg. Je kan moeilijk verwachten dat ze bij elk antwoord eerst de hele geschiedenis van de persoon die antwoord geeft nagaan. Zeker als er binnen het forum wel herkenbare Ziggo-medewerkers zijn, ga je er van uit dat mensen die niet dat vlaggetje hebben ook niet bij Ziggo werken.

Ja, deze discussie is eerder gevoerd, maar blijkbaar is de gekozen oplossing ook voor jullie niet echt bevredigend. Ik kan er prima mee leven als jullie hier incognito rond willen hangen. Maar je kan niet incognito zijn alleen als het jezelf uitkomt. Dus reageer niet verbaasd of verontwaardigd als mensen je niet direct geloven, terwijl ze de helpdesk wel geloven.