Los bericht bekijken
  #67  
Oud 12 december 2008, 14:45
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Akos Bekijk bericht
De dooddoener is dat ik, als ras-IT'er, iedere keer weer niet serieus genomen word. En dat terwijl ik iedere keer zeg dat ik IT'er ben, en ik niet glazig wordt als ze met termen gaan gooien.
Ik begrijp wat je bedoelt, maar ook het feit dat iemand IT-er is zullen ze waarschijnlijk regelmatig horen. Een beetje medewerker zal snel genoeg doorhebben wat voor persoon met welke kennis ze aan de lijn hebben. Echter de uitspraak "ik ben een IT-er" is net zo'n dooddoener als "Ik heb niets veranderd".

Nogmaals, niet dat ik hiermee wil aangeven dat jij het niet bent, of dat er geen probleem is, maar wil even schetsen hoe het voor de andere kant is. Dat jij weet wat je bent en wat je weet houd niet in dat de andere kant dat ook direct weet. Aannemen dat iemand verstand van zaken heeft op de uitspraak "Ik ben een IT-er" is niet bijzonder slim, teveel mensen doen dergelijke uitspraken terwijl ze geen flauw benul hebben waar ze over praten.

In dit geval is het allemaal niet van toepassing omdat er een probleem bij ziggo speelt. Je kan je frustreren aan het feit dat ze niet blindelings alles van je aannemen of eraan meewerken. Kijk eens vanuit de andere kant. Als it-er zul je dit waarschijnlijk veelvuldig tegenkomen in je werk.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Akos Bekijk bericht
Overigens hadden mijn buren dat geduld niet, dus die zijn toen op digitenne over gestapt.
Weet je in elk geval zeker dat je een slechte beeldkwaliteit hebt
__________________