Los bericht bekijken
  #268  
Oud 12 december 2008, 14:10
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Als ik de woorden van Kingpin dus goedbegrijp:

Hij is geen officiele Ziggo medewerker,niet herkenbaar aan een Ziggo Logo bij zijn naam,maar zijn uitspraken op een niet officieel forum zijn bindender dan de woorden van een wel officiele helpdeskmedewerker,telefonisch gedaan op een Ziggo telefoonnummer.

En het wel of niet vermelden van deze info van een startdatum op een wel officiele Ziggo page waar je aan kan refereren is van minder belang dan het refereren aan iemand waarvan je maar moet aannemen dat deze bij Ziggo werkzaam is omdat dit nergens uit blijkt,op een niet officieel forum.

Dus de mensen die straks klagen omdat ze telefonisch te horen hebben gekregen van een helpdesk dat het per 1 januari is,klagen onterecht.
Ze hadden maar de mededeling van een niet herkenbare Ziggo medewerker op een niet officieel Ziggo forum moeten lezen dan waren ze op tijd geinformeerd.
Ik snap het nu helemaal.

Feit blijft,of het nu wel of niet door een onherkenbare Ziggo medewerker op een vreemd forum wordt verteld, Dat het wel door een officiele medewerker van een helpdesk,foutief wordt gemeld en niet 1 keer door een medewerker maar herhaaldelijk door alle medewerkers.
Ik heb hierover nog steeds geen standpunt mogen vernemen.

Het lijkt me een hele kleine moeite om op een wel officiele Ziggo page de startdatum van 1 maart te vermelden dan kan dit hele topic dicht en kan je de helpdeskmedewerker hier eventueel als je hem/haar aan de telefoon hebt op wijzen,maar waarom zou je dan nog bellen hierover ?
Ik krijg steeds meer de indruk dat Ziggo graag wil dat ze,desnoods maar negatief, in programma's als Kassa genoemd worden,want als je nou op zo'n simpele manier een eind kan maken aan een toch grote onduidelijkheid maar je wil dat niet,dan vraag je er wel een beetje om.

Als die folder (die ik niet gehad heb) hier zo duidelijk over was geweest,zouden deze vragen niet steeds gesteld worden op dit forum en bij de helpdesk.

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 12 december 2008 om 14:25 Reden: typefout