Los bericht bekijken
  #265  
Oud 12 december 2008, 13:48
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Je slaat de spijker op z'n kop. Daar wordt niet op gereageerd. Ja, met opmerkingen al folders en informatie die op tijd wordt gestuurd. Zoals ik al zei: het feit blijft bestaan dat de eigen HD andere dingen zegt. Muiterij bij Ziggo hehe.
Het hele deel van marktwerking en consumentengedrag en luisteren naar de klant in de winkel en zo heb ik maar over geslagen,als Ziggo naar de klant zou luisteren wat die in de winkel vraagt dan had deze dienst al jaren geleden actief moeten worden want de klant verwacht dat niet sinds eind 2008 maar de klant roept dat al jaren.
Het is nu net alsof Ziggo pretendeert naar de klanten te luisteren,dat doet ze misschien wel nu maar erg laat.

Kern van het verhaal blijft dat de eigen klantenservice nu verkeerde verhalen verteld en dat de informatie dus niet op tijd wordt verzonden maar nu al foutief wordt medegedeeld en daar volgt weinig reactie op.
Behalve dat in een onofficieel forum op persoonlijke titel door medewerkers die zich niet eens kenbaar maken als Ziggo medewerkers (Kingpin) dan wel een goede datum zou worden verteld en dat is dan opeens wel bindend.

Volgens mij hoef ik niet tegen Ziggo te zeggen,ja maar een anonieme zich als medewerker voordoende persoon op een niet Ziggo forum heeft gezegd dat....