Los bericht bekijken
  #262  
Oud 12 december 2008, 13:38
RdP's schermafbeelding
RdP RdP is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Horizon Box, Humax iHDR5200C/2x IR-Fox-C/LGB-23DC, 2x Samsung 9401R
Berichten: 215
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
u lijkt wat selectief te lezen of op zijn minst het deel waarop meerdere mensen roepen,inclusief ikzelf,dat de helpdesk,eerste aanspreekpunt van Ziggo naar de klanten toe, per 1 januari roept.
De informatie gaat niet op tijd naar de klant toe,de informatie wordt nu al,onjuist door de klantenservice verstrekt.
Dus ja ik verwacht terecht van Ziggo dat zij anders moet communiceren naar de klant toe aangezien de mededelingen van de mensen van Ziggo hier op dit forum op persoonlijke titel gedaan worden en niet het standpunt van Ziggo vertegenwoordigen hetgeen de klantenservice wel doet.
Ik heb zelfs nog niet eens een folder gehad, over slechte communicatie gesproken. Het is dat ik op dit forum zit en dat er toevallig iemand de folder online heeft gezet anders wist ik van niks.

Nog maar niet te spreken over afspraken nakomen. Ik heb 2 maanden geleden eindelijk een antwoord gehad op mijn vraag waarom mijn buurman wel een aanbieding krijgt om gratis een decoder aan te vragen en ik niet. Ik kreeg toen het antwoord dat dit een foutje was en dat ik ook dezelfde aanbieding zou krijgen, maar je raadt het al. Nooit iets ontvangen.

Maar goed een beetje off topic, maar het geeft wel aan hoe selectief men communiceerd naar hun klanten en hoe ze met afspraken omgaan.

/RdP