Los bericht bekijken
  #63  
Oud 12 december 2008, 13:11
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Je slaat de spijker op zijn kop, Tim.

Het is een constant gevecht om aan te tonen dat dit probleem niet bij je thuis ligt. De helpdesk medewerker van gister begon m.b.t. de kabelmodem resets over dat virussen dit ook kunnen veroorzaken, maar dat heb ik even gauw van tafel geveegd. Het was weer een poging om de oorzaak bij mij te leggen. Ik weet dat ik niets veranderd heb, zowel thuis als op m'n werk, en de enige schakel ertussen is Ziggo. Andere collega's met ADSL hebben een andere schakel en bij hun is alles in orde.. ra-ra, wie zit er dan fout? Maar toegeven gebeurt niet. Misschien is toegeven zelfs een te sterk woord. Je wordt niet geloofd.

Goed, nu krijg ik een monteur over de vloer, en wellicht is mijn verbinding straks beter, en haal ik met speedtest.net nu 20mbit, in plaats van 15mbit, maar ik weet nagenoeg zeker dat mijn/ons probleem daarmee niet is opgelost.

Ook het "verouderde" netwerk trek ik hoe langer hoe meer in twijfel, dat dat de oorzaak zou zijn. Maar twee weken wachten, en dan zullen we het zien. Als het daarna niet is opgelost, ga ik toch ook eens kijken naar een andere provider.