Los bericht bekijken
  #259  
Oud 12 december 2008, 13:07
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Veel reacties hadden voorkomen kunnen worden als men zich verdiept in de digitale tv markt. Cijfers, kijkgedrag, consumenten aankopen, veranderingen en zo voort is makkelijk te Googlen.
Loop eens bij een winkel binnen zoals de Mediamarkt, BCC en dat soort winkels. Vraag eens aan een verkoper over de digitale tv markt. Of luister gewoon eens naar klanten wat zij willen. Wij (?) doen dit ook.

Doorsnee klant wil een 2e of 3e tv met decoder. Men kiest een hoofdecoder, liefst HD met harde schijf en een eenvoudige voor een andere kamer(s). Het digitale tv doorstralen naar een andere kamer? Nee, de man wil dat misschien, maar de vrouw wil dat niet.

Zo kan ik best nog doorgaan in het - snel- veranderde comsumenten gedrag.

Datum van invoering copy content op de 2e smartcard.
1 maart is het forum gezet, verwacht niet van ons dat wij een reactie geven van het had anders of eerder gecommuniceerd moeten worden.
Informatie, gaat - op tijd - naar de klant toe.

De folder spreekt over veranderingen in 2009. Er komen nog veel meer veranderingen/aanpassingen aan: in 2009!
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Sorry voor de slordige quote.
"Ziggo bestaat pas 6 maanden" Flauwe opmerking,als ik Casema had gezegd had u gezegd dat Casema niet meer bestaat,maar een ieder snapt dat als het over vroeger ging daar Casema/@home mag worden ingevuld.
"Appels en Peren" Dat is misschien gedeeltelijk waar maar feit blijft dat het bij bv XMS en Digitenne niet uit maakt of je meerdere decoders hebt,de prijs blijft gelijk.
"een niet onderbouwde aanname" als iemand geen interesse heeft neemt hij geen abonnement,maar mijn buurman heeft al gevraagd als dit er door komt dan wil ik wel een smartcard nemen.
Dat is dus wel onderbouwd.
"u zou dit wel gratis willen " ?
Het liefst wel maar de prijs van de huidige smartcard is beslist niet de kostprijs en bij de andere aanbieders niet zo duur.
Al met al is uw antwoord op mijn bericht dus niet erg relevant aangezien u uw antwoorden in het totaal niet toelicht of motiveert.