Los bericht bekijken
  #256  
Oud 12 december 2008, 12:49
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Zoals de helpdesk al herhaaldelijk zegt: per 1 januari.
Het blijft dus het woord van de een tegen dat van de ander, om daar een eind aan te maken zou het erg eenvoudig zijn de definitieve datum te vermelden op de website.
Halleluja, iemand die het snapt, zoals ik al een paar berichten geleden heb geopperd. Maar schijnbaar is de communicatie binnen dat bedrijf net zo slecht als de communicatie naar buiten toe, dus reken er maar op dat men op de HD blijft zeggen dat het per 1 januari 2009 is en dat men na 1 januari zelf even moet bellen voor de wijziging. Dit is mij nu al 4 keer verteld door medewerkers van Ziggo

Ik snap de medewerkers van Ziggo hier op het forum wel, maar zoals ik al zei: als je hier niet op het forum zit, weet je dus ook niet beter dan dat het per 1 januari 2009 kan.

Als iemand alleen maar telefonisch contact heeft met Ziggo, yeahhhhhhhhhh per 1 januari op alle kaarten hetzelfde abonnement en maar 1 keer betalen... echter:

1 januari 2009 HD bellen en de HD zegt -> Ja, meneer we regelen het openstellen van de abonnementen op de andere kaarten voor u! Het kan even duren, maar wij zijn Ziggo en houden ons aan ons woord van 1 januari 2009!

1 februari 2009 HD bellen en de HD zegt -> Nou meneer, erg vervelend voor u dat de abonnementen nog niet op alle kaarten staan, maar we regelen het voor u, want wij zijn Ziggo. Heeft u anders nog vragen?

1 maart 2009 HD bellen en de HD zegt -> Eindelijk geregeld meneer 'Er ging iets mis bij de leveranciers' (<- sarcasme), maar u heeft nu alle abonnementen op alle kaarten voor 1 prijs