Los bericht bekijken
  #237  
Oud 12 december 2008, 11:28
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Maar nog steeds geen antwoord op,moet je zelf actie ondernemen of is Ziggo zelf zo slim om 2 smartcard abonnementen op 1 adres te verrekenen ?

En ja,het is een fantastische deal,je kan ook zeggen,bij andere providers zoals digitenne kon dit al jaren,Ziggo heeft al die jaren de zak gevuld over de rug van mensen heen die graag op meerdere tv's wilden kijken.
Het zal ook een argument zijn van veel mensen om helemaal geen digitale tv te nemen,immers "dan moet ik ook "voor iedere extra tv betalen".
Bij KPN betaal je ook niet meer als je 2 telefoons wil aansluiten,of 4.
Bij analoog betaal je ook niet voor iedere aangesloten tv,wil ik meerdere pc's met een router aan internet hangen dan moet ik dat ook zelf weten,wil ik 3 wasmachines of 2 drogers aansluiten dan is dat ook mijn eigen zaak,wil ik op 1 rijbewijs 3 auto's rijden dan ligt oom agent daar niet wakker van maar als ik 2 tv's digitaal wil bekijken dan moet dat betaald worden omdat ik anders iedere avond de smartcard mee naar bed moet nemen.
Het kan dus ook dat Ziggo nu de twijfelende digitale kijker over wil halen.
Het was nu zo dat als er een zender verdween Ziggo kon zeggen,dan kijk je toch gratis digitaal,waarop de kijker kon zeggen,ja maar dan wordt ik toch op extra kosten gejaagd en dat argument vervalt.
Gaan er mensen een abonnement delen ?
Ja die kans is groot,maar die 2e kijker had anders toch geen abonnement genomen en schaft nu in elk geval een startpakket aan,centjes in the pocket en aangezien die toch geen abonnement had genomen loopt Ziggo dat abonnementsgeld niet mis.
Per saldo loopt Ziggo toch binnen,want elke extra aangeschafte smartcard wordt wel betaald qua aanschaf.

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 12 december 2008 om 11:45