Los bericht bekijken
  #62  
Oud 12 december 2008, 11:05
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik weet het, ik ben nl in 2004 gescheiden, mijn ex-vrouw bleef in het huis wonen waar we i-net hadden en heb toen tot 3x toe schriftelijk afgezegd (maar dat is niet geregistreerd destijds en ze hebben nog maanden door geincasserd wat ik vervolgens gewoon terug heb laten halen door mijn bank tot aan gerechtsdeurwaardes aan toe).

Daarom staat mijn contract nu op naam van mijn huidige vrouw, ik had geen zin in die discussie meer. Ik had namelijks niets fout gedaan. Het contract moest over op mijn ex-vrouws naam en dat weigerden ze maar te doen ondanks aangetekende brieven, weken van bellen etc etc.

Dus ik geloof niet dat ze dit gevecht nog een keer met me aan willen, ik heb namelijk nog wat schadeloosstelling tegoed hier en daar waar ik verder ook geen punt meer van maak.

Niet leveren is contractbreuk, afspraken niet nakomen is contractbreuk. Ik zal heus netjes een briefje schrijven maar de service van deze maand betaal ik niet, want die is er niet geweest (tenzij ze het oplossen). Sterker nog, ik heb met alle ellende sinds April (over op 3-in-1) inmiddels een maand WoW geld van ze tegoed, genoeg telefoonkosten gemaakt voor een heel weeshuis en ook bij elkaar een week of 3 mijn mobiele telefoon verplicht moeten gebruiken omdat mijn digitale telefoon niet werkte. Dus ze komen maar, ik ben niet zo moeilijk. Maar ik hoop dat het gewoon niet nodig is. Want tenslotte, als het wel werkt ben ik dik tevreden. Het moet het alleen doen en het moet niet twee weken duren voordat ze iets oplossen. En zeker niet als er genoeg aanwijzingen zijn geweest waar ze moeten kijken.

Let wel: wij zitten hun werk te doen hier. Ik moet zelf al die pings draaien om aan te tonen dat ik package loss heb want zij kijken niet verder dan Ziggo helpdesk - modem gebruiker en vergeten even dat ze verantwoordelijk zijn tot het moment waarop het signaal hun netwerk verlaat (of waar het terug binnen komt).

En dat mis ik dus heel erg. Ook die techneut die dan na twee weken een keertje langs komt gaat onverrichterzake weer weg want hey, meer dan een modempje vervangen en een lijntje doormeten mag hij ook niet.

Het zijn allemaal prima mensen, begrijp me niet verkeerd, maar werkelijke probleemoplossers zijn het niet want ze mogen (!) niet verder denken dan hun functie.

En dat is best erg. Ik zie al dat de klanten van mijn pa vroeger terugkwamen met een biefstuk die niet goed was. "Sorry meneer, maar de assistent slager is pas morgen beschikbaar". Komt de volgende dag terug: "Ja...het ziet er wel wat vreemd uit maar ik vraag het aan de slager zelf. Die neemt wel contact met u op".

Twee dagen later: "Ik denk niet dat dit aan ons ligt, ik denk dat u het nietin de koeling bewaart heeft. het ruikt ook zo vreemd". Hoeveel klanten denk je dat die man nog gehad had als hij alles zo afgehandelt had ? Klant is koning, tenzij je keihard bewijs hebt dat hij je in de zeik neemt. En dan nog handel je dat snel en efficient af.

Aldus een basis les in klantenservice en dienstverlening....

Wil nog even toevoegen....ahum, komt ie:

Ik neem de helpdesk medewerkers en technische mensen van Ziggo niets kwalijk. Dus als jullie dit lezen: bedankt voor de pogingen om mijn problemen steeds snel op te lossen !

Helaas twijfel ik dus aan het feit of Ziggo als geheel instaat is om adequaat om te gaan met klachten. Dit zal misschien komen door de hoeveelheid, en het aantal werknemers die dat op moeten lossen. Maar dat is dan hun probleem, dan zullen er meer werknemers bij moeten komen en vooral gekwalificeerde oplossers voor de 2e lijns problemen. Zolang ik nog een helpdesk krijg waar ik mijn verhaal kwijt mag, maar waarvan ik het idee heb dat er soms (!) alleen maar iemand zit te noteren die werkelijk geen idee heeft waar ik het over heb denk ik niet dat dit soort dingen snel genoeg geescaleerd worden, er geen logische links worden gelegd tussen problemen die gemeld worden en er dus geen snelle oplossing komt voor grootschalige issues.

Hoe kunnen wij de link tussen dingen wel zien, alleen al gebaseerd op woonplaats en aard van een klacht, en duurt het bij Ziggo meer dan een week ? Precies hierdoor. Het is geen onwil, misschien ook geen onkunde, maar puur gebrek aan tja.... thinking outside the box.

Laatst gewijzigd door Tim van den ban; 12 december 2008 om 11:39