Los bericht bekijken
  #4  
Oud 12 december 2008, 10:42
mennomulder's schermafbeelding
mennomulder mennomulder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Groningen Rivierenbuurt/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus/Ubee EVW3200 modem
DTV: ex 2x IR Fox C nu Samsungs UE27D5000/SMIT CI+ en UE40ES6100/Quantis CI+ en PVR Humax iHDR5200C
Berichten: 1.828
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sogan Bekijk bericht
Bedankt voor je reactie.

Er komen dus geen veranderingen in de woonkamer ?
En bij installatie dmv ziggo monteur moet ik zelf zorgen dat er een stopcontact is , of kunnen/zullen zij dit regelen?
Als je niet met een DECT toestel maar bedraad wil bellen, moeten er ook 2 aderige telefoonkabels vanaf het kabel/telefoniemodem naar de diverse kamers worden getrokken, maar als bij jou de KPN ook al in de meterkast binnenkomt is het een kwestie van afsluiten van KPN en doorverbinden op het kabelmodem en dat was in mijn meterkast een fluitje van een cent (zie foto). Ik zou wel een dubbele WCD in de meterkast monteren t.b.v. een eventuele versterker voor het kabelsignaal of andere apparatuur.Rechts met blauwe kabel: AOP KPN, thans niet meer aangesloten, schuin daarboven, verdeelkastje huisleidingen telefoon (onderste kabel komt vanaf kabelmodem),
Links van bovengenoemd verdeelkastje zie je met groene kabel @Home/Ziggo AOP (Tratec TRP-10/MI) met daarboven de Tratec ETU-01 verdeler voor RTV en modem. je ziet rechtsonder ook nog de testtelefoon van @Home/Ziggo, toch handig als je andere telefoons het niet doen, zoals onlangs nog gebeurde na een te heftige stofbeurt van onze Siemens DETC in de woonkamer.
Links Arris TM501B kabelmodem @Home/Ziggo met daarboven de Astro AL6 FC huisversterker. Onder het kabelmodem heb ik ook nog een klein verdeelkastje gemonteerd t.b.v. gemakkelijk overzetten van KPN naar @Home telefonie.
__________________
De bearenburch is myn sjirurg
http://www.youtube.com/watch?v=dul7HPrnue0

Grouten oet Grunnen

Laatst gewijzigd door mennomulder; 12 december 2008 om 12:30