Los bericht bekijken
  #60  
Oud 12 december 2008, 10:01
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Time Outs op Telia zijn normaal, die servers kan je niet of nauwelijks pingen.

Je moet even kijken wat je package loss is naar andere random sites. Bij een normale i-net site zie je dat niet, want het beweegt niet, maar het is er wel degelijk. Zo ook streams (muziek lag, filmpjes die voor geen meter lopen). Daar merk je het op, niet op een pixel "plat" scherm. Wel zodra het een spelletje wordt (en dus dynamisch) en de paketten groot zijn (en dat zijn ze bij WoW in tegenstelling tot bijvoorbeeld Counterstrike waar de omgeving op tegenstanders na nauwelijks verandert).

Wat kan is dat ze upgraden en tijdelijk iets uit hebben staan en alle capaciteit over een kleinere route gooien. Ik zou dat persoonlijk erg zwak vinden, dan hadden ze dat meteen kunnen melden en zich niet zo in bochten hoeven wringen.

Helpdesk bij mij: je hebt de 9e een escalatie naar de TD gedaan, die moet voor de 14e opgepakt zijn. Dat is dus zondag. Ik wordt gebeld zodra ze iets gaan doen. Als ik voor volgende week woensdag niet gebeld wordt gaat spontaan de stekker eruit, wordt de rekening niet betaalt, en neem ik een andere ISP. Maar tot die tijd krijgen ze het voordeel van de twijfel want ik weet wel dat ze er iets aan proberen te doen. Of dat snel genoeg is, valt over te discussieren....