Los bericht bekijken
  #16  
Oud 12 december 2008, 01:06
P.King's schermafbeelding
P.King P.King is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 oktober 2008
Locatie: Groningen / Home
Berichten: 12
Standaard Ziggo: mooie praatjes.....

Ik kreeg vandaag antwoord op mijn klacht dat Ziggo ten onrechte het beluisteren van voicemail in rekening bracht. Een nietszeggend antwoord, zoals je zelf kunt lezen:

"Allereerst onze excuses voor de late reactie op uw vraag, door drukte hebben wij deze niet eerder kunnen beantwoorden. Hierbij willen wij u graag een zo goed mogelijk antwoord geven op uw vragen.
Uw vraag is in behandeling genomen, ik heb dit proberen uit te zoeken voor u, maar ik kan er nu niet achter komen wat het nu precies is. Wel heb ik dit doorgezet naar een afdeling die dit kan uitzoeken voor u. Ik heb hun gevraagd dit zo spoedig mogelijk uit te zoeken en terugkoppeling te geven richting u. Toch wil ik er wel bij vermelden dat dit enige tijd kan gaan duren, i.v.m drukte. Ik hoop u zo voldoende geinformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,
Jan F(xxxx)ts
Afdeling Klantenservice "
Ziggo

Dat was dus, nadat ik gisteren mijn klacht van een maand geleden herhaald had! Vorig jaar had @Home ook al eens voicemail-kosten in rekening gebracht, maar dat werd toen snel hersteld.
Het lijkt erop dat Ziggo nu helemaal het spoor bijster is.
Ik kreeg net ook nog een aanbieding om € 39,95 in plaats van 34,95 te gaan betalen voor een all-in-pakket, met daarbij € 100,00 korting voor een verouderd model digitale tuner. In dezelfde folder kondigen ze aan dat hun TV-kwaliteiten binnenkort beter worden en dat daarvoor modernere digitale tuners nodig zijn....
Hoe serieus moeten we Ziggo nog nemen als ze ons niet meer serieus nemen???