Los bericht bekijken
  #19  
Oud 11 december 2008, 22:31
Hugod's schermafbeelding
Hugod Hugod is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2008
Locatie: zwaanshoek / multikabel
DTV: Humax 5050C
Berichten: 3
Standaard

Even een terugmelding van m'n storingsmelding van een dikke 2 maanden geleden.
Heb sedertdien verschillende malen gebeld en om een oplossing gevraagd. Uiteindelijk was Ziggo begin december bereid om een monteur te sturen, en die is vandaag geweest. Wat bleek? In de wijkkast van de centrale zat een niet goed werkende versterker. De monteur kon dit snel verhelpen en binnen 20 minuten had ik weer digitale tv zoals het bedoeld was.
En weet je wat nu het 'bijzondere' van dit geheel is? De monteur kwam weer terug nadat hij de versterker in de wijkkast had gerepareerd met de mededeling dat hij, terwijl hij bezig was, aangesproken werd door meerdere mensen met de klacht dat de tv ontvangst zo beroerd was Die zullen dus nu ook blij zijn.
Ik vroeg me direct af of die soms ook door de 'helpdesk" van het kastje naar de muur waren gezonden met de mededeling dat het wel weer aan de kabels in huis zou liggen.

Het zou mooi zijn als Ziggo eens uit z'n ivoren toren kwam en niet alleen kritisch is naar de klant maar ook naar hun eigen dienstverlening c.q. het gebrek hieraan. Dit had veel sneller opgelost kunnen zijn als de klachten serieus genomen waren.