Los bericht bekijken
  #103  
Oud 11 december 2008, 19:45
Dubz's schermafbeelding
Dubz Dubz is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 december 2008
Locatie: IJmuiden/Multikabel
Ziggo Internet: All-in-one
Berichten: 45
Standaard

Ok het volgende is het geval :

Op het moment is er bij Ziggo werk opgepakt door de Verbindings-Officier, mbt deze melding.

Deze Verbindings-Officier zou de verantwoordelijkheid moet hebben voor en is gemachtigd om deze meldingen om te zetten in een officiele storing.

Dit is op het moment nog niet gebeurd.

- Dit houdt in, dat elke persoon die belt, opnieuw geconfronteerd zal worden met het vragenlijstje, van "heeft u een router meneer, heeft u al naar uw netwerk gekeken meneer ? heeft u uw pc al opnieuw opgestart meneer?"
- Dit betekent dat je het best kunt verwijzen naar de verbindings-officer en geef dan ook expliciet aan dat bij hem deze storing bekend MOET zijn. Ga niet akkoord met een kluit in het riet, laat je niet wegjagen, deze melding is bekend bij de Verbindings-Officier!
- Deze persoon kan van ons probleem een echte storing maken en daarmee zouden we veel meer spoed aan onze meldingen kunnen geven!
- Meldingen worden geregistreerd onder Postcode en huisnummer/ Achternaam. Dit houdt in dat je melding kunt maken tot je een ons weegt, maar ze zullen nooit meldingen gaan koppelen aan al bestaande meldingen op een andere postcode!- Wat betekent dit ?
-> de Ziggo Helpdesk medewerkers zijn niet 100% op de hoogte van deze melding!
-> Dit betekent dat ze je niet kunnen vertellen, of deze melding vaker is aangemeld. Ze zullen je dus proberen te vertellen ,dat dit NIET het geval is!
-> Blijf hangen, geef aan dat deze storing wel degelijk vaker gemeld is en vraag naar de Verbindings-Officier Er is mij en een maat van me gegarandeerd dat deze melding bij hem bekend is en dat hij hier onderzoek naar doet!