Los bericht bekijken
  #36  
Oud 11 december 2008, 10:29
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik durf hardop te beweren dat ik al meer gebeld heb dan de meesten van jullie in de afgelopen maanden. En over deze kwestie inmiddels ook al 4x.

Dus ik bel heus wel hoor, maar op een moment is de maat vol.

Als ik mensen zie klagen die 1000kb te weinig download hebben na de verhoging (van 16mb naar 20mb), dan denk ik zeik niet ? Ik kan helemaal niets ? En dat frusteert zo. Niet het feit dat er een keer iets kan gebeuren. Maar andermans problemen lijken altijd opgelost te worden en die van mij moeten weken duren. "Mijn files komen te langzaam binnen". Ik heb een package loss van 47%, wat heb je liever ?

Mijn i-net is als volgt verdeelt thuis:

80% Ik & kids (WoW & Counterstrike/DoD)
10% Oudste dochter huiswerk & muziek
10% vrouw foto dingetjes

Die 80% werkt nu niet, de rest boeit me werkelijk geen twee seconden iets. Eerst ellende met 3-in-1 overgang, daarna een PC die kapot gaat en dus koop ik speciaal een PC die alle nieuwe spelletjes aankan om vervolgens wederom tot 3x toe in dit soort ellende te komen (waarbij de vorige twee keer op wonderbaarlijke wijze uit zichzelf opeens opgelost waren zonder enige verklaring ?).

En het jammere is dat iedere keer als je opbelt, je weer opnieuw moet beginnen. Zelfs bezoeken van de techneut staan niet detail in hun file ? Want is die versterker in de kast buiten nu vervangen of niet ? Niemand kan het me vertellen, bij het hele Ziggo niet ? Het kwalijke is, ik wordt dan boos op de helpdesk mensen die er niets aan kunnen doen. Die zitten daar ook maar voor hun brood. Het is wel duidelijk dat die organisatie een grote schoonmaak nodig heeft en dat iemand spijkers met koppen gaat slaan want nu komt het alleen maar over als een log apparaat dat aan de achterkant niet weet wat de voorkant doet en dat is jammer. Want ik heb ook goeie tijden met ze meegemaakt en ben altijd best trouw. Maar nog een week zonder oplossing vind ik niet acceptabel. Het is verdorie waarschijnlijk maar een klein dingetje die een tiental mensen op dit forum alleen al (heb het niet over al die anderen) heel gelukkig kan maken. Doe het dan gewoon....

BTW ik heb een down van 19.5mb en een up van 2.8mb op speedtest.net, ping Frankfurt is 14ms. Dus het is de verbinding niet, het is volgens mij gewoon een node die niet goed functioneert. Zodra ik buiten speedtest dingen doe, is het zo traag als dikke poep of stopt het gewoon. Tot zo ver test programma's dus. Maar ik weet in ieder geval dat mijn modem niet stuk is en mijn kabels naar buiten ook niet.