Los bericht bekijken
  #10  
Oud 10 december 2008, 20:23
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Ik heb Ziggo zojuist telefonisch weten te bereiken, en hij ging voor mij uitzoeken of hij wat meer wist, en zou mij dan terugbellen. Ik wacht geduldig af.

Hij had:
1. Mijn drie support emails die ik via de webpagina heb verstuurd niet bij mijn account staan, dus dat is ook nog niet eens verwerkt
2. Nog nooit van het Ziggo gebruikers forum gehoord (volgens mij een schone taak voor MGV om naamsbekendheid bij de support engineers van Ziggo te verhogen )
3. "Wellicht" meer mensen gesproken met problemen die uit Hoofddorp kwamen (dit als antwoord op mijn vraag of hij niet meer mensen uit hoofddorp had gesproken deze avond).

Wat wel weer "jammer" is, is dat hij zei dat als er geen oplossing gevonden werd, er een monteur langs gestuurd zou worden. Nou vind ik het best om die heren te ontvangen, maar bij mij in huis zullen ze niets vinden. Ok, ok, waarschijnlijk zat deze uitspraak in zijn standaard repertoire.

Ik moet wel zeggen dat het me goed doet om iemand van Ziggo daadwerkelijk te spreken. Via mail/webformulier zijn ze een ondoordringbare vesting, die meestal eindigt in een-regelige, dooddoenerige emails terug waar je ook niet op kan antwoorden omdat ze een "noreply" email adres hebben.

De tip voor vanavond is dan ook: Bellen. Vooral nu voor Hoofddorpenaren (en omstreken ) om aan te geven dat er iets mis is, wat bij hun ligt, en niet bij ons.