Discussie: Storing: Kan niet opnemen
Los bericht bekijken
  #237  
Oud 10 december 2008, 10:34
onno72's schermafbeelding
onno72 onno72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 41
Standaard

Dat er een incident is kan ik mee leven. Dit soort dingen gebeuren... dat het langer dan verwacht duurt kan ik ook nog mee leven. Soms zit het tegen.

Maar na 9 dagen mag je toch wel enigszins inzicht hebben in het issue, tevens, zodanig geescaleerd hebben dat er iemand bij betrokken is met de kennis en bevoegdheid om een uitgebreidere communicatie te doen waarin:
- ofwel een timeframe,
- ofwel de ernst van het probleem wordt weergegeven (+ opties voor het laatste geval)

Na communicatie van de februari als resolve tijd door de helpdesk, vraag ik me af, heeft Ziggo inzicht in het issue, maar nemen ze klanten echt niet serieus, ofwel zijn ze incompetent en hebben ze nog steeds geen inzicht? (let wel, ik bedoel niet de informatie op deze site, maar de officiele, hier staat nog steeds niet meer dan een summiere melding)

En voor we beginnen over wat ik heb gekocht (HD of PVR) / trial product / niet ondersteund etc.... Als het allemaal zo onzeker is of een Cisco werkt, of zit met DTV / VOD nog in de testfase, Verkoop het product niet op je site, zeg niet dat het Ziggo approved is als het bij de mediamarkt verkocht wordt.
Doe dan eerst field test's met groep test gebruikers... totdat je een werkende stabiele service hebt.

Ik heb met een alphacrypt en DTVcard gewerkt, daar weet ik van dat het niet wordt ondersteund en dat ik problemen kan verwachten (ofwel zelf continue aanpassingen doen / moeilijk werkend). Maar ben overgegaan op Cisco omdat deze wel degelijk door Ziggo als "werkend" wordt aangegeven. (incl PVR)