Discussie: Storing: Kan niet opnemen
Los bericht bekijken
  #233  
Oud 10 december 2008, 10:18
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Februari? Dat ga je niet menen....

Nu ben ik nogal sceptisch over alles wat de helpdesk over de Cisco roept, in mijn ervaring is 95% van wat de helpdesk over de Cisco roept nml pertinent onjuist.
Maar als dit echt zo is mag ik toch hopen dat er enige vorm van tegemoetkoming van Ziggo komt.

Suggesties: 6 maanden gratis On demand TV en Uitzending gemist of zo (als ze dat tenminste werkend krijgen). Alle incasso's vergeten voor de Cisco boxen die ze nog steeds moeten incasseren mag ook natuurlijk (al hebben de kopers van de Cisco via Mediamarkt daar niets aan).

En voor dat iemand weer begint met de melden dat je niet iets kan compenseren waarvoor je niet betaald: de Cisco is 428 euro waar de overige HDTV decoders zo'n 200 euro goedkoper zijn. Dat betekend dus dat mensen zo'n 200 euro hebben betaald voor de PVR functie.
Verder is dit een officieel door Ziggo gesupport product wat verkocht wordt met nadruk op de PVR en timeshift functionaliteit.
OK, weliswaar heeft Ziggo bij mij nog steeds niets voor de Cisco geïncasseerd, maar die incasso zal echt wat volgen en bovendien zijn er ook mensen die hem bij bv Mediamarkt hebben gekocht en gewoon wel al alles betaald hebben.

Oh, en dan neem ik aan dat ze ook die grootschalige uitrol van de Cisco die aangekondigd was voor eind dit jaar (hebben ze sowieso niet heel lang meer voor) wordt uitgesteld tot dat dit opgelost is?

Ga ondertussen zelf maar weer even mijn DVD recorder terugvragen bij mijn ouders en hopen dat mijn mediacenter in reparatie snel gemaakt is.