Los bericht bekijken
  #70  
Oud 10 december 2008, 09:29
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Mijn upload speed is opgelost, mijn WoW probleem niet.

Dus als antwoord op die vraag: nee, helaas nog niet opgelost maar er wordt naar gekeken van twee kanten nu. Heb de Tech support van Blizz gebeld en pathping en tracert gegeven, zelfde documenten ook naar de Ziggo technische helpdesk. En nu zoeken ze het samen maar even uit lijkt me ?

De helpdesk van Ziggo zag inderdaad dat er vanaf de @home hub (en inclusief die hub) package loss was bij me op alle Telia servers waar hij daarna naar toe ging. Dat package loss heeft een maat van me, die geen Ziggo/Multikabel heeft maar op dezelfde Telia hubs zit niet. Dus moet het gerelateerd zijn aan Ziggo, daar kunnen ze niet omheen. Wat de fout echter is, of het een communicatie probleem tussen Ziggo en Telia is of een bottleneck bij Ziggo (deze zelfde hub/server wordt met package loss ook gemeld op de nieuwsserver thread op dit forum) zal mij eigenlijk verder boeien. Als ze het maar oplossen.

Situatie bij mij is dat het signaal hele dag slecht is, maar zodra piek tijd begint (buren komen thuis) het net is alsof iemand een deurtje open doet en mijn hele signaal in een enkele druk op de knop in een keer opzuigt.

Counterstrike/Day of Defeat doet het echter wel, en dat is opzich wel heel erg vreemd omdat die volgens mij dezelfde hub zou moeten passeren. Die loopt alleen vast bij het switchen van maps (dus dan moet ik hem uitzetten en opnieuw connecten maar vervolgens heb ik een ping van 20 op UK servers).