Los bericht bekijken
  #28  
Oud 10 december 2008, 09:01
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
[color=black][font=Verdana]
Wat die extra achtergrond info daarmee van doen heeft begrijp ik even niet. Deze mensen beschikken over de middelen, ingangen en de kennis om problemen op te lossen.

Net zoals de fora van Kassa, Radar, Consumentenbond enz. is dit een publiek forum waar het een ieder vrij staat te vertoeven en hulp te bieden. Ook op de nadere fora wordt n.l. door Ziggo hulp geboden.

Inderdaad is het in ons belang als klanten dat problemen worden opgelost. Dat dit forum voor Ziggo extra in de picture is mag ook niet zo verwonderlijk zijn gezien onze uitgangspunten, n.l. het bieden van een platform speciaal voor Ziggo klanten.

In zekere zin is er idd sprake van een "spagaat". Ziggo zou kunnen dreigen met intrekken van hulp als hier dingen worden gezegd die hen niet welgevallig zijn. Echter geldt dat evenzeer voor de andere fora. Vergeet daarbij dan even niet de beweegredenen van Ziggo om actief zich op de fora bezig te houden. Ook dit is een publicitair medium, wellicht dan nog wel niet met de reikwijdte van een TV rubriek of een landelijk dagblad, maar met nu al na nog geen half jaar een bezoekersaantal van zo’n 90.000 unieke bezoekers per maand toch aardig beeld bepalend voor Ziggo.

Daarnaast verschaft dit forum de media wel degelijk aardig wat input over het reilen en zeilen van Ziggo, immers ook daaronder zitten Ziggo klanten die hier meedoen. Zoek ook maar eens met Google hoeveel maal we niet als bronvermelding staan genoemd. Maw. Ziggo heeft er alle belang bij om ook dit forum te "bedienen". Dat men daarmee een evt. pressiemiddel in handen zou hebben is niet opportuun.

Tsja, dan zijn vakbonden ook niet onafhankelijk. Dat heet n.l. overleg. En ja ik geef het grif toe nogmaals, wij zijn idd afhankelijk voor oplossingen van Ziggo, die zit toch uiteindelijk aan de knoppen, maar dat wil nog niet zeggen dat Ziggo alleen maar zijn eigen zin doordrijft.


Ja, en? Klopt dat dan niet? Ach, dat wil je helemaal zonder Ziggo ? Dat zou kunnen, maar het is toch wel "handig" als ze ook het een en ander kunnen faciliteren. Overigens zit Coax, Kassa en al die anderen ook “om tafel met Ziggo”


Dacht je nu werkelijk dat de media geen weet hebben van wat er zich op dit forum afspeelt ? Maar om mijn verhaal te doen terwijl zij mij de woorden in de mond leggen sta ik echt niet te trappelen. Zeker zolang deze media alleen maar geïnteresseerd zijn in hun kijkcijfers en het belang van de klanten niet voorop stellen.

Wat is het probleem nu eigenlijk dat Jam onder woorden tracht te brengen? Een enorme berg frustratie, en die delen wij als MGV ook, dat Ziggo maar niet door de berg aan problemen lijkt heen te komen.

Wij weten, en hebben dat ook verteld dat Ziggo alle zeilen bijzet. Dat het nog steeds te lang duurt dat raakt ons evenzeer. Maar in de ogen van de mensen waarvan hun klacht nog steeds niet is opgelost zal hen dat een worst wezen.

Nu wordt zelfs een Radar als wondermiddel aangedragen. Middels een stuk publicitaire chantage wordt een kruiwagen aan klachten bij Ziggo binnen gereden en krijgt voorrang. Alle resources moeten binnen 3 weken al het andere werk maar laten vallen en zich daar op richten. Met het gevolg dat ieder die niet bij Radar heeft geklaagd maar in de wacht moet. Echter ook die kruiwagen blijkt niet eens geleegd in die 3 weken.

En ondertussen lijkt de berg maar te groeien. Nu kunnen we wel een potje mee gaan staan schreeuwen dat Ziggo uit louter sukkels en incompetente lieden bestaat en dat het ze geen zier kan schelen of we kunnen ook via de achterdeur naar wegen zoeken om al die mensen toch nog behulpzaam te zijn. En verder via onze officiële wegen het management van Ziggo blijven vragen om uitleg en uitzicht op verbeteringen.

Met nog meer druk op de ketel zal het echt niet sneller gaan, eerder het tegendeel. Als iemand zijn uiterste best doet en echt niet harder of beter kan wat heeft het dan voor zin om hem gewapend met een zweep compleet over de kling te jagen? Dan biedt je hem eerder de helpende hand. Nu kunnen we nog via de achterdeur een groot aantal probleem gevallen naar binnen schuiven. En ja dat gaat allemaal via contacten en die krijg je niet door overal maar tegenaan te trappen.

Eerlijk gezegd begin ik er een beetje genoeg van te krijgen om steeds als MGV mee te mogen “profiteren” van de frustraties die men over Ziggo heeft. Wij zijn klanten, net als jullie, alleen hebben wij ons als klanten gebruikersvereniging meer mogelijkheden weten te verschaffen dan waar de doorsnee klant over beschikt. Blijkbaar vind je dit een slechte zaak en heb je liever dat we hier helemaal mee stoppen en dat we alleen dan “voor gebruikers door gebruikers” zijn? Dus niet meer proberen te helpen, en problemen signaleren en deze bij Ziggo naar binnen brengen? Is dat je idee om het beter te krijgen?

zeer helder verhaal,en ik ben het hier ook mee eens.
misschien verwoord ik het helemaal verkeerd,of word mijn punt echt niet helemaal duidelijk/gesnapt.
ik zal het kort proberen te verduidelijken:

waar ik vind dat de MGV nu echt voor zou moeten pleiten is een "klanten stop" totdat de huidige problemen zijn op gelost.
dat is waar radar ook voor pleitte en lijkt mij de beste oplossing,zodat "iedereen met problemen" dus die zelfde voorrang krijgt.
DIT zou de MGV nu eens via radar kunnen doen.
niet voor hun kijkcijfers maar voor de "gebruikers"

in de laatste uitzending bij radar,wilde ziggo geen enkele toezegging meer doen en weigerde na te denken over een tijdelijke klanten stop.

ziggo blijft dus zelf de problemen voor zich uit schuiven,en toch klanten aan nemen.
dat is dus precies waarom ik zo boos word over het zinnetje "dan stapt u toch op naar een andere provider" zoals al heel vaak tegen mij [en anderen] is gezegd door helpdesk medewerkers.

ik denk dat uw verhaal/verduidelijking waarschijnlijk een hoop frustratie/onbegrip zal wegnemen bij andere "boze" klanten die door ziggo naar dit forum worden verwezen.

mijn "off topic" gedoe heeft in ieder geval gewerkt voor hetgeen ik wilde aanzwengelen.
misschien is uw bijdrage wel handig om "tijdelijk" als aparte info neer te zetten als info voor volgende "boze" klanten.

mijn complimenten !