Los bericht bekijken
  #26  
Oud 9 december 2008, 23:19
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door
Citaat:
Jam
deze mensen hebben immers veel meer achtergrond informatie die zij ook aanwenden om mensen te helpen. op die manier "lijkt" het toch echt op een soort van belangenverstrengeling.
Wat die extra achtergrond info daarmee van doen heeft begrijp ik even niet. Deze mensen beschikken over de middelen, ingangen en de kennis om problemen op te lossen.

Net zoals de fora van Kassa, Radar, Consumentenbond enz. is dit een publiek forum waar het een ieder vrij staat te vertoeven en hulp te bieden. Ook op de nadere fora wordt n.l. door Ziggo hulp geboden.

Inderdaad is het in ons belang als klanten dat problemen worden opgelost. Dat dit forum voor Ziggo extra in de picture is mag ook niet zo verwonderlijk zijn gezien onze uitgangspunten, n.l. het bieden van een platform speciaal voor Ziggo klanten.

In zekere zin is er idd sprake van een "spagaat". Ziggo zou kunnen dreigen met intrekken van hulp als hier dingen worden gezegd die hen niet welgevallig zijn. Echter geldt dat evenzeer voor de andere fora. Vergeet daarbij dan even niet de beweegredenen van Ziggo om actief zich op de fora bezig te houden. Ook dit is een publicitair medium, wellicht dan nog wel niet met de reikwijdte van een TV rubriek of een landelijk dagblad, maar met nu al na nog geen half jaar een bezoekersaantal van zo’n 90.000 unieke bezoekers per maand toch aardig beeld bepalend voor Ziggo.

Daarnaast verschaft dit forum de media wel degelijk aardig wat input over het reilen en zeilen van Ziggo, immers ook daaronder zitten Ziggo klanten die hier meedoen. Zoek ook maar eens met Google hoeveel maal we niet als bronvermelding staan genoemd. Maw. Ziggo heeft er alle belang bij om ook dit forum te "bedienen". Dat men daarmee een evt. pressiemiddel in handen zou hebben is niet opportuun.

Citaat:
ook zit de MVG regelmatig "aan tafel" met Ziggo dus zo onafhankelijk zijn jullie niet. jullie zijn misschien niet "in dienst" van Ziggo,maar dat is dan ook alles.
Tsja, dan zijn vakbonden ook niet onafhankelijk. Dat heet n.l. overleg. En ja ik geef het grif toe nogmaals, wij zijn idd afhankelijk voor oplossingen van Ziggo, die zit toch uiteindelijk aan de knoppen, maar dat wil nog niet zeggen dat Ziggo alleen maar zijn eigen zin doordrijft.


Citaat:
voor gebruikers,door gebruikers was en is het toch ?

Ja, en? Klopt dat dan niet? Ach, dat wil je helemaal zonder Ziggo ? Dat zou kunnen, maar het is toch wel "handig" als ze ook het een en ander kunnen faciliteren. Overigens zit Coax, Kassa en al die anderen ook “om tafel met Ziggo”

Citaat:
waarom stapt de MGV dan niet eens zelf naar radar om te laten zien hoeveel klachten er over Ziggo binnen komen hier op het forum alleen al ?
Citaat:
en dit groeit de laatste tijd meer en meer. jullie geven ook zelf telkens aan dat het allemaal "Ziggo problemen" zijn...
als jullie dit zo vervelend vinden waarom trekken jullie dan zelf niet aan de bel bij kassa of radar,jullie zeggen toch "onafhankelijk" te zijn ?!
wat hebben jullie dan te vrezen ?
Dacht je nu werkelijk dat de media geen weet hebben van wat er zich op dit forum afspeelt ? Maar om mijn verhaal te doen terwijl zij mij de woorden in de mond leggen sta ik echt niet te trappelen. Zeker zolang deze media alleen maar geïnteresseerd zijn in hun kijkcijfers en het belang van de klanten niet voorop stellen.

Wat is het probleem nu eigenlijk dat Jam onder woorden tracht te brengen? Een enorme berg frustratie, en die delen wij als MGV ook, dat Ziggo maar niet door de berg aan problemen lijkt heen te komen.

Wij weten, en hebben dat ook verteld dat Ziggo alle zeilen bijzet. Dat het nog steeds te lang duurt dat raakt ons evenzeer. Maar in de ogen van de mensen waarvan hun klacht nog steeds niet is opgelost zal hen dat een worst wezen.

Nu wordt zelfs een Radar als wondermiddel aangedragen. Middels een stuk publicitaire chantage wordt een kruiwagen aan klachten bij Ziggo binnen gereden en krijgt voorrang. Alle resources moeten binnen 3 weken al het andere werk maar laten vallen en zich daar op richten. Met het gevolg dat ieder die niet bij Radar heeft geklaagd maar in de wacht moet. Echter ook die kruiwagen blijkt niet eens geleegd in die 3 weken.

En ondertussen lijkt de berg maar te groeien. Nu kunnen we wel een potje mee gaan staan schreeuwen dat Ziggo uit louter sukkels en incompetente lieden bestaat en dat het ze geen zier kan schelen of we kunnen ook via de achterdeur naar wegen zoeken om al die mensen toch nog behulpzaam te zijn. En verder via onze officiële wegen het management van Ziggo blijven vragen om uitleg en uitzicht op verbeteringen.

Met nog meer druk op de ketel zal het echt niet sneller gaan, eerder het tegendeel. Als iemand zijn uiterste best doet en echt niet harder of beter kan wat heeft het dan voor zin om hem gewapend met een zweep compleet over de kling te jagen? Dan biedt je hem eerder de helpende hand. Nu kunnen we nog via de achterdeur een groot aantal probleem gevallen naar binnen schuiven. En ja dat gaat allemaal via contacten en die krijg je niet door overal maar tegenaan te trappen.

Eerlijk gezegd begin ik er een beetje genoeg van te krijgen om steeds als MGV mee te mogen “profiteren” van de frustraties die men over Ziggo heeft. Wij zijn klanten, net als jullie, alleen hebben wij ons als klanten gebruikersvereniging meer mogelijkheden weten te verschaffen dan waar de doorsnee klant over beschikt. Blijkbaar vind je dit een slechte zaak en heb je liever dat we hier helemaal mee stoppen en dat we alleen dan “voor gebruikers door gebruikers” zijn? Dus niet meer proberen te helpen, en problemen signaleren en deze bij Ziggo naar binnen brengen? Is dat je idee om het beter te krijgen?
__________________
BenJ