Discussie: Website ?
Los bericht bekijken
  #123  
Oud 9 december 2008, 23:13
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thijsdegraaf Bekijk bericht
Nogmaals...Als ik het vergelijk met 123webhost. Er wordt meteen teruggemaild.
Als er iets niet duidelijk is kunnen ze terugmailen. Ziggo vraagt zelf of we willen mailen. En daarna hoor je niets. In het standaard berichtje staat, dat je zo snel mogelijk terug wordt gemaild. Bij Ziggo is zo snel mogelijk bijna een week. Ik verval in herhaling merk ik.
Het ging mij er in dit geval niet om na welke termijn ze reageren, maar om de antwoorden die ze kunnen geven. Kunnen voor de mensen met meer informatie als heel dom overkomen, echter probeerde ik uit te leggen dat wat voor ons hier logisch is dat voor hun niet zo hoeft te zijn omdat zij niet beschikken over de extra informatie en alles uit de tekst moeten halen.


Dat ze al enige tijd kampen met achterstand is ook niet meer een onbekend probleem volgens mij en is naar mijn mening ook appels en peren vergelijken, 123webhost als dedicated webhostingsbedrijf vs Ziggo als aanbieder van tv, radio, internet, telefonie. Hoeveel klanten vs hoeveel klanten? Praat het pas reageren na een week niet goed, maar de grootte van het bedrijf en het aantal aangeboden diensten heeft daar denk ik zeker invloed op.

En dan heb je nog de categorie mensen die het voor zichzelf en anderen verstieren en bij geen antwoord na een uur/paar uur elk uur een reactie/mail gaan versturen, funest voor beide partijen maar komt bij ziggo vaker voor dan bij 123webhost vermoed ik zo.
__________________