Discussie: Website ?
Los bericht bekijken
  #114  
Oud 9 december 2008, 22:03
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rmb24 Bekijk bericht
Bravo.....knap hoor! Eén zinnetje eruit plukken, en daarop reageren. Had opzich niet eens zoveel met de klacht te maken, maarje...we kennen deze Excalibur uit eerdere reacties, dus we zullen er maar niet teveel aandacht aan besteden. Maar zeg nou eerlijk Excalibur; Als je ergens een probleem hebt, is dan de oplossing om maar bij een ander te gaan winkelen? Ik wil dat men doet wat men beloofd, en waar ik voor betaal. Dat is toch eigenlijk de strekking van alle klachten over Ziggo?
Ik zeg niet dat het de oplossing is, jij claimt echter dat ze een monopolie positie hebben, ik beargumenteer dat ze dat niet hebben.

Nee ik vind het ook niet de oplossing voor een probleem om ergens anders te gaan shoppen, ik ben er ook voor dat het probleem opgelost word. Echter ben ik van mening dat ziggo absoluut geen monopolie positie heeft, in tegenstelling tot wat jij blijkbaar vind en hier post. Als je iets post moet je er ook kunnen hebben dat daarop gereageerd word, het is tenslotte een forum.

Er is nog een verschil, ik reageer in de algemeenheid, jij gaat op de persoon terug spelen.

En om verder op jou post inhoudelijk in te gaan. Wat hij jij op basis van het volgende door jou verstuurde bericht verwacht:
Citaat:
Vandaag 30-11-2008 al de hele dag geen verbinding meer met de servers in het voormalige Multikabel gebied (Noord Holland) Er is echter geen storingsmelding op de website te vinden.
Nog meer mensen in de regio West Friesland met dezelfde problemen?
Weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar bellers uit deze regio komen zonder nummermelding door.
Een volledige tot in detail storingsanalyse op basis van deze informatie? Wat kunnen zij uit jou informatie halen:
- Je hebt geen internetverbinding
- Je kan geen storingsmelding op de website vinden
- Bellers uit de regio komen met onderdrukt nummer door
- Uit voorgaande kan je aannemen dat je modem online is, dus dat dit het probleem niet is.

Ok slechts 3 feiten, vele mogelijkheden. Krijg je foutmeldingen of juist niet? Kan je zelf wel bellen? Komt je nummer dan wel door bij de gebelde? Heb je een router in gebruik? Krijgt je router of pc wel een IP? etc En zo zijn er nog tig vragen te bedenken. Kortom hebben ze middels die paar zinnen te weinig info om jou te kunnen voorzien van een volledige storingsanalyse. Wat ze wel kunnen concluderen is dat je gebeld kan worden, dus het modem online moet zijn. Als het modem online is moet de oorzaak elder liggen, storing in de wijk word dan al minder aannemelijk, het blijft echter giswerk.
__________________