Los bericht bekijken
  #25  
Oud 9 december 2008, 21:37
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Tja toch ook maar even mijn hart nog eens luchten...

Ik heb gisteren nog het formulier van het Ziggo-webteam ingevuld en vandaag al antwoord. Maar helaas, weer met een jantje-van Leiden er van af... Wie de indruk heeft dat het allemaal nut heeft komt bedrogen uit.

In mijn geval lijkt het er gewoon op dat Ziggo niets WIL doen en simpele dingen als de juist inlogaccounts bij de juiste klantnummers zetten is al heeeeeeeeeeeeeeeel moeilijk. Laat staan producten van 2 @home-klanten die door hunzelf onder 1 klantnummer zijn gezet weer onderbrengen onder twee klantnummers. Drie maanden onderweg, pappen en nathouden. Ik heb wel een klantnummer zodat ik post ontvang, maar verder ben ik nog niets opgeschoten.

TVDigitaal gaat overigens voor mijn opnieuw navraag doen, ik hoop dat hij de kogel door de kerk gaat krijgen. De gegevens van mijn buren liggen letterlijk op straat, ik kan het belgedrag van mijn buren en de complete facturen inzien. Ook mijn buren zijn dus best pissed, ze kunnen bovendien zelf niet inloggen omdat hun accountnaam niet bij hun klantnummer staat (maar die van mij)

Privacyschending vindt Ziggo geen belangrijk item, want zoals een helpdeskmedewerker zei:"Alles werkt toch gewoon"......

Laatst gewijzigd door Ziggofan; 9 december 2008 om 21:58