Los bericht bekijken
  #24  
Oud 9 december 2008, 21:07
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Ik baseer dat op informatie op het forum en van de mods van dit forum, als die zeggen onafhankelijk te zijn neem ik dat aan en geloof ik dat. Tenzij ik iets zie/constateer wat daarmee conflicteerd.


Je begint weer hetzelfde als altijd. Jij richt je inhoudelijk tot het MGV, daar ben ik geen onderdeel van dus kan ik erg lastig inhoudelijk op je ingaan, daarvoor zul je je toch echt tot het MGV moeten richten en ben je bij mij aan het verkeerde adres.Leg eens uit wat je bedoelt met dat ik me net zo gedraag. En dan blijk je tevens toch niet zo goed geinformeerd, want dan had je dit al wel geweten.


Als jij het opneemt voor de gebruiker moet je jezelf misschien eens afvragen of je dan met dergelijke reacties wel constructief bezig bent. Als je nu niet weet waar het over gaat eens het gehele topic opnieuw doorlezen.

Het gaat hier in dit topic om iemand ie meerdere vragen hier stelt, vervolgens op een van de vragen antwoord krijgt, het niet met het antwoord eens is en daar boos op reageert en ook nog eens boos reageert dat er op de andere vragen niet word gereageerd. Dus eigenlijk wilde deze persoon alleen antwoord als iemand AL zijn vragen kon beantwoorden/oplossen. Combineer dat met boze posts en je hebt al veel krediet verspeeld om van je mede forumleden ook nog maar een reactie te krijgen.

En opeens begin jij dan weer over het MGV, belangenverstrengeling etc.. Waar haal je het vandaan?


Ik heb een vermoeden over welke medewerker het hier gaat, en volgens mij had deze afgezien van zijn vrijwillege bijdrage wegens (werk)omstandigheden.

Daarbij is dit hier in dit topiv volledig en geheel offtopic hier dus als jij twijfelt aan de integerheid en/of onafhankelijkheid van het forum, het MGV of wat dan ook: Open er een topic over, maar ga niet een topic van een ander gebruiken om je punt duidelijk te maken over het MGV, het forum en het wegnuanceren waar we ons hier volgens jou zeer schuldig aan maken en daar weer een discussie over uit te lokken. Dat is de topic starter niet mee verder geholpen (die lijkt sowieso geen antwoorden te willen) en lost zijn problemen zeer zeker ook niet op.

ach een beetje tussen de regels door lezen schijnt erg moeilijk te zijn,waar ik denk iemand te kunnen helpen en denk iets "constructiefs" te kunnen zeggen doe ik dat ook,maar die postings lees je dan zeker niet?

jij legt mij nu woorden in de mond,ik had het over dat de MGV wel eens zelf naar radar zou kunnen gaan als dit "voor gebruikers door gebruikers is" ivm de vele klachten die er de laatste tijd op duiken.
maar jij voelt je zo snel aan gevallen dat je automatisch gelijk in de verdediging schiet en verder blind bent voor wat iemand probeert aan te zwengelen.

je weet dus duidelijk ook niet wat belangenverstrengeling inhoud,en ik ga het niet nog een keer proberen uit te leggen.
erg kinderachtig om weer met "off topic" te komen omdat je er waarschijnlijk geen raad mee weet.[ook al is het wel off topic]
en wie ben jij om te bepalen dat hij hier al veel krediet heeft verspeeld? zit je dan toch achter de schermen bij de MGV ? beetje rare opmerking om dan zomaar voor iedereen te spreken.
begrip is dus te veel gevraagd voor iemand die al een hele tijd met problemen zit en daar boos om is?

ik gaf al aan dat ziggo zelf, op een manier alsof dit forum onderdeel is van ziggo, mensen door stuurt.
haal daar het constuctieve dan uit ipv het negatieve dat je wilt zien.


(werk)omstandigheden. is natuurlijk geen excuus om gemaakte beloftes niet eerst na te komen of af te sluiten zonder ook maar 1 woord of wel?

maar goed,als je dit soort zaken wilt voorkomen [boze mensen en zo] moet je bij ziggo aan de bel trekken,en zeker geen beloftes doen die je niet na komt,dat moet je dan toch met mij eens zijn ?
want waarom zouden sommige mensen zo boos naar dit forum komen?

als nu bekent is dat er "capaciteits of ander soortige problemen" zijn bij ziggo,ik dat hier ook vaak lees op het forum,dan kan de MGV dat toch niet oplossen of wel soms?

ik heb helemaal niets tegen jou,integendeel maar het word allemaal zo ontzettend onduidelijk.
wat voor indruk zou jij krijgen als je voor het eerst op een forum komt [gestuurd door ziggo] en er staat ziggo medewerker bij een naam...?
of iemand geeft zich er voor uit.
dat schept toch een beetje een verwachtings patroon.

en ja het is zeker wel te prijzen dat hier mensen zijn die toch proberen te helpen,dat ben ik met je eens.