Los bericht bekijken
  #28  
Oud 9 december 2008, 20:50
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.469
Standaard

Start je router wel normaal op (lampjes en zo) ?
Want als je de firmware update zoals je schreef en je stopt tijdens het updaten of als er iets mis gaat op dat moment kan je router onbruikbaar worden omdat de firmware dan beschadigd raakt. In dat geval zal hij niet normaal opstarten. Overigens heeft de Ziggo router dacht ik speciale firmware en niet de standaard firmware, die werkt er niet op. Weet je zeker dat je hem met de juiste geflashed hebt ? Ik heb hier in het forum wel eens topics over gezien en een bericht van iemand die de juiste firmware had (die kon je niet downloaden).

Verder kun je nog proberen om hem terug te zetten naar fabrieksinstellingen, soms moet je daarvoor de resetknop een aantal seconden ingedrukt houden, maar dat moet in de handleiding staan. Via een kabel moet je daarna in de setup kunnen komen als je de procedure volgt.

Had je wel je kabelmodem uit en weer aangezet nadat je de router aangesloten had ? Die moet je namelijk ook resetten omdat een modem maar met 1 apparaat wil/kan praten. Als je daarvoor dus je computer direct aangesloten had en daarna de router moet je de modem even resetten.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....