Los bericht bekijken
  #29  
Oud 9 december 2008, 20:13
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.468
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerritpieter Bekijk bericht
Beste CeeS,

Je schrijft dat ik in elk geval wel verbetering zag. Waar lees je dat?
Sorry hoor, maar ik zie geen enkele verbetering.
Nog steeds dezelfde ruis op: RTL4, MTV, Belgie1 en TV5Monde.
NL1, 2 en 3 waren reeds goed. Ik heb alleen deze zenders even geprobeerd om een vergelijking te kunnen maken met RTL4

Ik heb vorige week de storing gemeld bij ZIGGO en ben benieuwd wanneer men reageerd.

Mijn buren hebben overigens hetzelfde probleem.

Gerrit
Omdat je schreef dat nederland 1/2/3 wel goed waren, dacht ik dat die nu nadat je de boel in de meterkast had aangesloten wel goed waren en daarvoor niet.

Het feit dat nederland 1/2/3 wel goed zijn is omdat ze op een ander kanaal uitzenden. De kanalen van de programma's waar jij storing op hebt worden ook door digitenne gebruikt. In Veenendaal is een zender in gebruik genomen door KPN/Digitenne waar met duizenden watts effectief uitgestraald vermogen de programma's uitgezonden worden. Omdat je daar relatief dicht bij zit komt dit dus direct op je televisie binnen. Meestal is dit erger als je huis-installatie niet helemaal goed is (lek) waardoor hij dus het digitenne signaal sterk binnenkrijgt. Digitenne drukt dan het kabelsignaal weg. Dat is niet op te lossen door het kabelsignaal sterker te maken, maar kan alleen opgelost worden door de bekabeling zo goed mogelijk te maken. Als je in de meterkast aangesloten dus ook hetzelfde probleem hebt, dan is vermoedelijk de bekabeling van de AOP (de aansluitdoos in de meterkast) niet helemaal lekker, of je TV zelf heeft last van directe instraling.

Je schrijft dat je dit aangemeld hebt bij Ziggo en dat je nu wacht op een antwoord. Vermoedelijk heb je dus een formulier ingevuld op de website. Dat gaat niet werken op die manier. Je zult misschien over een paar weken een antwoord krijgen met de vraag of je de helpdesk wilt bellen.
Ik raad je aan om per telefoon met de helpdesk te bellen en je probleem uit te leggen en daarbij ook te melden dat je de boel al direct met goede kabels in de meterkast hebt aangesloten. Dan zullen ze vermoedelijk een monteur voor je inplannen die je installatie gaat controleren. Maar als je niet belt kan het wel lang duren voordat je probleem opgelost wordt.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....