Los bericht bekijken
  #8  
Oud 9 december 2008, 19:50
berthie's schermafbeelding
berthie berthie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 november 2008
Locatie: denekamp/@home
Berichten: 7
Standaard Service van Home(Ziggo)

Hierbij wil ik hier onderstaand een relaas doen van de klantvriendelijkheid van Ziggo, ook nu de laatste mail naar Ziggo alweer 3 weken geleden is, wel een bevestigings ontvangst en dan niets meer.

Het probleem was om een smartcard weer te activeren, na deze door een medewerkster was gedeactiveerd met de mededeling dat ter aller tijde dit mogelijk zou zijn. (zie hieronder)

Geachte heer Schutte,

Via de website heeft u een vraag gesteld over "PC7591 - Vraag - TV Digitaal - Algemene informatie: Abonnement".

Wij vind het zeer vervelend dat u niet tevreden bent over de service van Ziggo. Wij begrijpen dat het zeer vervelend voor u is om lang in de wacht te staan. Wij doen ons uiterste best de wachttijden korter te maken.

Het is zeker mogelijk om uw tweede smartcard te activeren. Helaas kunnen wij dit niet via e-mail doen. Wij adviseren u daarom nogmaals om te bellen met onze klantenservice op nummer 0900-1884 (lokaal tarief).

Onze excuses voor het ongemak.

Hier het relaas wederom naar Ziggo gestuurd maar geen reactie ontvangen.

Voor circa 1,5 jaar geleden hebben we de eerste digitale decoder aangeschaft een philips dcr 2020 (met smartcard) na enkele maanden was deze defect. Terug naar de verkoper, deze heeft hem doorgestuurd naar philips dit geen enkele maanden heen en weer, ondertussen hebben we een nieuwe aangeschaft en de smartkaart laten activeren. Nu komt het probleem, de dame van Home die we aan de telefoon kregen zei dat we de eerste het beste konden laten deactiveren en de nieuwe smartcard laten activeren, we konden ter alle tijden de oude smartcard weer laten activeren. Nu we een tweede digitale tv hebben aangeschaft willen we de oude smartcard weer laten activeren. Maar ten eerste hang je al met al bijna 3 uur aan de telefoon want je wordt van kastje naar de muur gestuurd en dan met als eind resultaat dat de kaart niet meer geactiveerd kan worden en je krijgt van Ziggo te horen dat je maar een nieuwe smartkaart moet aanschaffen. Als je dan aan de telefoon zegt dat je het met de klantvriendelijkheid slecht gesteldt is krijg je het advies van de Ziggo medewerker dat je wel even doorverbonden kunt worden om het contract te anuleren.
Dit is klantvriendelijkheid.Vandaag 10-12-2008 onderstaande mail ontvangen van Ziggo en voor hun is de kous dan af.

Geachte heer Schutte,

Via de website heeft u een vraag gesteld over Klacht - TV Digitaal - Aanmelden/bestellen.

Het is inderdaad niet mogelijk een smartcard te heractiveren na beëindiging. Tevens willen wij u onze excuses aanbieden voor het gedrag van een van onze medewerkers.

Dus de kosten van de smartcard is door een fout van de medewerker van Ziggo nu NUL, Nul waarde.

Laatst gewijzigd door berthie; 10 december 2008 om 17:44