Los bericht bekijken
  #23  
Oud 9 december 2008, 18:25
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
omdat jij het hebt over "onafhankelijk" en daar dus in mee gaat.
Ik baseer dat op informatie op het forum en van de mods van dit forum, als die zeggen onafhankelijk te zijn neem ik dat aan en geloof ik dat. Tenzij ik iets zie/constateer wat daarmee conflicteerd.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
maar inhoudelijk in gaan op wat ik zeg dat doe je wijselijk maar niet.
Je begint weer hetzelfde als altijd. Jij richt je inhoudelijk tot het MGV, daar ben ik geen onderdeel van dus kan ik erg lastig inhoudelijk op je ingaan, daarvoor zul je je toch echt tot het MGV moeten richten en ben je bij mij aan het verkeerde adres.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
als jij je mee wilt laten slepen prima,maar ondanks dat je een gebruiker bent "net als ik" gedraag jij je wel precies hetzelfde als een MGV medewerker,vandaar dat ik dus dacht dat je dat ook was.
Leg eens uit wat je bedoelt met dat ik me net zo gedraag. En dan blijk je tevens toch niet zo goed geinformeerd, want dan had je dit al wel geweten.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
ik neem het op voor de "gebruiker" die dit forum vaak als laatste toevlucht ziet nadat men word afgescheept door de helpdesk,en zoals ik al vaker heb aan gegeven met het zinnetje "misschien kunnen ze u op het Ziggo gebruikers forum" verder helpen,en men vaak genoeg de indruk wekt dat dit forum ook van ziggo is.
Als jij het opneemt voor de gebruiker moet je jezelf misschien eens afvragen of je dan met dergelijke reacties wel constructief bezig bent. Als je nu niet weet waar het over gaat eens het gehele topic opnieuw doorlezen.

Het gaat hier in dit topic om iemand ie meerdere vragen hier stelt, vervolgens op een van de vragen antwoord krijgt, het niet met het antwoord eens is en daar boos op reageert en ook nog eens boos reageert dat er op de andere vragen niet word gereageerd. Dus eigenlijk wilde deze persoon alleen antwoord als iemand AL zijn vragen kon beantwoorden/oplossen. Combineer dat met boze posts en je hebt al veel krediet verspeeld om van je mede forumleden ook nog maar een reactie te krijgen.

En opeens begin jij dan weer over het MGV, belangenverstrengeling etc.. Waar haal je het vandaan?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
er is mij ook eens wat beloofd door zo'n medewerker,maar geheel volgens ziggo protocol blijft het daar dan ook bij...
Ik heb een vermoeden over welke medewerker het hier gaat, en volgens mij had deze afgezien van zijn vrijwillege bijdrage wegens (werk)omstandigheden.

Daarbij is dit hier in dit topiv volledig en geheel offtopic hier dus als jij twijfelt aan de integerheid en/of onafhankelijkheid van het forum, het MGV of wat dan ook: Open er een topic over, maar ga niet een topic van een ander gebruiken om je punt duidelijk te maken over het MGV, het forum en het wegnuanceren waar we ons hier volgens jou zeer schuldig aan maken en daar weer een discussie over uit te lokken. Dat is de topic starter niet mee verder geholpen (die lijkt sowieso geen antwoorden te willen) en lost zijn problemen zeer zeker ook niet op.
__________________