Los bericht bekijken
  #21  
Oud 9 december 2008, 17:57
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Dat maakt niet uit? Lijkt me wel degelijk uitmaken. Zij doen het in hun vrije tijd, buiten werktijd en worden er dus niet voor betaald. Het is juist bewonderingswaardig dat ze ook buiten werktijd zich willen inzetten om mensen te helpen, het verplicht ook hun echter tot niets.Waarom quote je een bericht van mij, en spreekt in de vorm van "jullie" tegen het MGV? Ik ben niet lid van het MGV, ik ben geen moderator hier op het forum en bekleed ook geen functie, ik ben een "gewone" forum gebruiker net als jij dat bent. Wellicht dat je deze punten met het MGV kan bespreken en dat zij jou hier een antwoord op kunnen geven. Wellicht handig om jezelf eerst beter te informeren voordat je iemand ergens op of over aanspreekt.
omdat jij het hebt over "onafhankelijk" en daar dus in mee gaat.
maar inhoudelijk in gaan op wat ik zeg dat doe je wijselijk maar niet.

en ik ben prima geinformeert.
als jij je mee wilt laten slepen prima,maar ondanks dat je een gebruiker bent "net als ik" gedraag jij je wel precies hetzelfde als een MGV medewerker,vandaar dat ik dus dacht dat je dat ook was.
daar wil ik mij dan voor excuseren,maar dat is ook alles.

ik neem het op voor de "gebruiker" die dit forum vaak als laatste toevlucht ziet nadat men word afgescheept door de helpdesk,en zoals ik al vaker heb aan gegeven met het zinnetje "misschien kunnen ze u op het Ziggo gebruikers forum" verder helpen,en men vaak genoeg de indruk wekt dat dit forum ook van ziggo is.

in je vrij tijd hoor je als ziggo medewerker dan ook geen gebruik te maken van interne informatie,feitelijk IS dat belangenverstrengeling.
en als ik iets "vind" is het heus niet gelijk iemand "aanvallen" dat is maar net hoe je het zelf opvat.

er is mij ook eens wat beloofd door zo'n medewerker,maar geheel volgens ziggo protocol blijft het daar dan ook bij...