Los bericht bekijken
  #14  
Oud 9 december 2008, 11:29
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Hoe vervelend ook, dit lijkt mij niet meer als logisch. Wanneer je de oorzaak van een probleem/storing wilt achterhalen zul je zoveel mogelijk schakels die een mogelijke oorzaak kunnen zijn er tussen uit moeten halen. Een router is een van die mogelijke oorzaken. Zolang die ertussen zit weet je nooit zeker of de router nu wel, of niet het probleem is of veroorzaakt.

Daarbij kan je als ziggo natuurlijk nooit de door klanten zelf aangeschafte routers gaan ondersteunen, dit is gewoon een niet wenselijke en tevens onmogelijke zaak.


Als je als klant zelf een router aangeschaft (niet bij ziggo) en er zijn hier problemen mee zul je inderdaad zelf op zoek moeten naar hulp. Het is niet meer als logisch dat je hier geen hulp bij kunt krijgen bij je provider waar deze router niet aangeschaft is.

De zaak waar je de router gekocht heb is bv dan een aanspreekpunt bij problemen, of de helpdesk van de fabrikant.
Je snapt, of wil mijn punt niet snappen lijkt wel.

- Ik schrijf toch zelf "om te testen". Nergens ontken ik dat dat niet nodig is.
- Ziggo heeft in NH nog nooit routers geleverd en daar heb ik het helemaal niet over.

Het gaat om het feit dat Ziggo incl. de helpdesk de capaciteitsproblemen blijft ontkennen cq doodzwijgen en de klant maar laat zweten met het voor de 10e keer doen van stomme testjes en roept dat het modem prima werkt dus zal het probleem "aan uw kant liggen".
Natuurlijk komt dat voor maar momenteel IS er wat aan de hand met dat netwerk.

Het verschil bij BlackFulcrum kan net zo goed door een ander IP uitgemaakt worden als door de router en het zou lullig wezen als ie 100 Euro uit gaat geven voor een betere router en er alsnog achter komt dat er niets is veranderd. Hooguit kan ie mazzel hebben dat ie een ander IP krijgt welke een hogere snelheid geeft. Al blijf ik sceptisch mbt dat verhaal.
__________________
Mvg. Eric