Los bericht bekijken
  #556  
Oud 9 december 2008, 09:54
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik moet zeggen dat per 1 december het bij mij juist slechter is gaan werken.

Ik heb alles in 1 Extra (dus 20mb/3mb) maar haal met mijn upload met veel mazzel net 0.4mb ? Ben oud MK klant, daarvoor alleen internet dat altijd prima was. per April ergens over op 3-1 extra.

Mijn speedtest.nl resultaten waren varierend van 980-2300 met hele sterke pieken en dalen. Mijn upload was het hoogst 46, het laagst 12. Huilen met de muts !

Verder dan een monteur op de 17e (die in Augustus ook al is geweest) komt Ziggo niet. Gelukkig wel wat contacten die geregeld hebben dat er wat mensen langskomen in hun vrije uurtjes vandaag (bedankt !!!). Ook werden hardnekkige geruchten dat er wel eens teveel contracten verkocht zouden kunnen zijn op het schamele versterkertje buiten deze keer eens wel bevestigt. En ik moet zeggen, ik vind het echt schandalig ! Schandalig dat ik zo lang moet wachten op een monteur, schandalig dat ik al sinds Augustus een nieuwe verserker en kabel zou moeten krijgen die er nooit gekomen zijn. Schandalig dat ik steeds weer moet bellen en steeds weer die kosten ook kwijt ben. Schandalig dat ik simpele dingen zoals World of Warcraften niet eens meer kan doen omdat de portemonnaie gevuld moet worden ten koste van oude klanten.

Zwaar teleurgesteld in Ziggo, heel zwaar.

En ter verduidelijking: ja, ik had daarvoor ook problemen maar die zijn per 1 december dus alleen maar groter geworden. Schijnbaar als je mijn buren meer capaciteit geeft gaat dat er bij mij af ? Ze moeten hun hardware eerst vervangen, dan met upgrades komen en niet andersom.

Laatst gewijzigd door Tim van den ban; 9 december 2008 om 10:10