Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 december 2008, 18:01
emma35's schermafbeelding
emma35 emma35 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 november 2008
Locatie: zwolle @home
Berichten: 14
Standaard Geen ontvangst van alle digitale zenders basispakket

Beste mensen,

Ik heb een probleem met de ontvangst van de digitale zenders uit het basispakket. Het betreft in beide situaties een Sony Bravia TV met alphacrypt card en smartcard erin. Dus digitale kastje is niet meer aangesloten op de tv.
Met het digitale kastje ontvangen we in beide situaties alle zenders digitaal uit het basispakket.

Thuis: alle zenders ontvingen we via de smartcard in de tv (dus met alphacrypt card). Sinds een poosje wisselt dit. Het ene moment (meestal overdag) krijg ik bv. geen tv oost, canvas, BBC etc. en 's avonds weer wel.

Bij vriend: Heeft net eenzelfde tv aangeschaft. Ik zet de tv op digitale afstemming, aards, volledige scan en de frequenties 9003 en 36900.
Klik dan op zoeken en hij vindt 74 zenders. Echter, de eerste 8 zenders gaat goed, daarna vindt ie de zenders uit het sportabonnement en die ontvangt hij niet want daar heeft hij geen abonnement op.
Dus discovery, net 5, en alles wat daarna zou moeten volgen uit het basispakket wordt niet ontvangen. Ook niet geregistreerd in de lijst als je de zenders in de juiste volgorde wilt zetten.
Ik heb de tip gekregen om handmatig te zoeken, maar dat doet ie alleen als je de digitale afstemming op aards zet, maar dan ligt de handmatige afstemming niet wit op, dus die kan ik niet kiezen.
Dat kan ik bij mij thuis zelf ook niet, en daar ontving ik de zenders wel via de zoekopdracht.

Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?

Groetjes Emma