Los bericht bekijken
  #5  
Oud 8 december 2008, 17:13
joosen29's schermafbeelding
joosen29 joosen29 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 5
Thumbs up

Hallo mensen,

Hierbij een update.

Om even op bovenstaande opmerking terug te komen, ik heb geen zakelijke abbo. Gewoon op mijn thuis adres een standaard internet Z2 abbo met standaard digitale televisie.

Na vanmiddag wederom gebeld te hebben met Ziggo ben ik een keer echt zeer goed geholpen Heb wel eerst 45minuten in de wacht gestaan, maar werdt van te voren gewaarschuwd op het bandje dat er een lange wachttijd was en er werdt geadviseerd later terug te bellen. (eigenwijs zoals ik ben ben ik gewoon blijven wachten )

Na mijn verhaal uitgelegd te hebben aan meneer Ziggo (die echt aandacht voor mij had ) vroeg hij of ik de stroom van mijn modem kon afhalen omdat hij er remote niet bij kon komen (terwijl ik wel internet had op dat moment, ware het niet alsnog met 2MBit). Dus zo gezegd zo gedaan, na een minuutje of wat inderdaad weer gewoon internet en nog steeds te langzaam.

Dit vondt zelfs meneer Ziggo vreemd en vroeg of ik even in de wacht wilde blijven wachten. (Dit duurde uiteindelijk een minuut of 10). Hij heeft voor mij mijn gegevens gecontroleerd en kwam tot de conclusie dat mijn modem Firmware geflashed is voor een Alles in 1 plus pakket. Hij wist dat deze geannuleerd was en dus nooit heeft kunnen werken zowieso niet op de oude Motorola modem. Vandaar mijn lage internet snelheid. (modem was niet geactiveerd voor Alles in 1 Plus). Hij heeft alles correct gezet op mijn standaar Z2 abbo en ik moest de modem nogmaals resetten. Zo gezegd, zo gedaan.

Eindelijk werkt mijn internet weer zoals het hoort met gewoon 5Mbit. Serieus, vanmorgen had ik de hoop bijna opgegeven, maar ben vandaag echt goed geholpen waarvoor mijn dank.Nu wachten tot januari en hopen dat dan de Cisco PVR in de aanbieding komt zoals nu de Samsung HDD Decoder, en dan weer een poging wagen een Alles in 1 Pakket Plus aan te schaffen