Los bericht bekijken
  #13  
Oud 7 december 2008, 23:54
carrizo's schermafbeelding
carrizo carrizo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 november 2008
Locatie: Hengelo @home
Ziggo Internet: allesin1plus
DTV: Humax
Berichten: 11
Cool hmmm

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Ik zeg het niet gauw, maar dit vind ik persoonlijk de slechtste tip. Je moet juist tot vervelends toe bellen. Hier heeft het 3 maanden geduurd, maar als je niets van je laat horen, zullen ze ook niet gauw wat doen. De verantwoordelijkheid bij de medewerker leggen? Gaat toch niet werken bij honderden klachten? Ja, Ziggo is verantwoordelijk, maar wachten op actie van Ziggo moet je nooit doen.
Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5G77 Safari/525.20


iddd.... echt een zeer slechte tip...
maar goed wat ik heb begrepen is dat er (weer) 2 klantenkaarten zijn maar dat de telefonie dus via tele2 gaat. allereerst is het belangrijk of je aan een contract vast zit bij tele2? zo niet... dan kun je het beste je aanvraag op de klantenkaart van internet doen. Meestal is het zo dat de nummerbehoud goed gaat ... tjah het komt zelden voor dat dit mis gaat, tenzij de fout of bij de ziggomedewerker zit (meeste fouten komen ook daadwerkelijk door de medewerkers en niet door ziggo zelf dat kan k je zowiezo aangeven) of dat de fout bij tele2 zit.
in ieder geval ,. als jij aangeeft dat je graag dus allesin1 pakket wilt vraag je dit gewoon aan, kabeltv zeg je op, via een brief of via contactformulier.
nadat je allesin1 hebt aangevraagd krijg j allereerst een machtiging formulier, deze onderteken je en stuurt terug naar ziggo. hiermee machtig je ziggo voor de opzegging bij tele2 want dit doen zij en dus hoef jij dat niet te doen... vervolgens krijg je daarna een brief voor bevestiging van je telefonie. de monteur die installeert alles (als je dit op die manier hebt aangevraagd) alvast en telefonie gaat pas in nadat tele2 het heeft vrij gegeven. Het is niet zo dat je 2 weken zonder telefonie zit hoor. maar ik kan je wel aangeven dat dit meestal goed gaat.

het verstandigste is dat je mijn eigen topics terug pakt, want daar zul je de stappenplan overzichtelijk zien.
Klik op mijn naam hier links, vervolgens klik je op statistieken en tot slot Zoek alle berichten van carrizo ,,,,

succes
heb je vragen dan hoor ik het graag... !!