Discussie: Vraag: Retentie @Home server
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 7 december 2008, 16:02
Cybermania's schermafbeelding
Cybermania Cybermania is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: @Home / Ziggo - Assen
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax
Berichten: 33
Standaard

Jij leest mijn post niet goed (lees: je trekt zelf conclussies ).

1. Ik zeg niet dat compleetheid te maken heeft met de abonnementsvorm!
2. Ik zei: bij mij werken de nieuwsgroepen niet meer sinds ze mijn verbinding om hebben gezet, ik wees niet excpliciet naar de abonnementsvorm, maar wel dat ik daarna niks meer met de nieuwsgroepen kan. Het is een feit, waar niets aan te veranderen is.

3. Als het werkt, krijg ik bestanden in 99% van de gevallen compleet, alleen nu deed hij dus al een paar dagen helemaal niets en zijn het posts van een uur oud tot 15 dagen oud die hij gewoon aangeeft als "Article not found". Heeft niets met mijn Grabit instellingen te maken, ik weet hoe ik het programma in moet stellen.

4. Het werkt ondertussen weer, maar alleen bestanden van max. 3 dagen oud. 15 dagen lukt niet meer. Het begint hier dus weer langzaam terug te komen. Tot 20 dagen haal ik normaliter met gemak binnen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!
Je haalt een heleboel dingen door elkaar heen en verbind er zelf een conclusie aan. Beetje jammer dat er niet heel veel van klopt alleen.

De compleetheid heeft niets te maken met een abbonements type.

De server is zeker niet slecht, en vaak ligt het aan instellingen van de user zelf als er dingen veel incompleet lijken.

Als je retentie van 100 dagen nodig hebt moet je elders kijken, maar bewezen is dat 1-1.5% van de downloads boven de 30 dagen nog gedownload word. Een news server is geen bewaar fabriek ofzo. Dan moet je inderdaad gewoon een pay server nemen als dat je uitgangs punt is.

Heb je een voorbeeld van iets wat volgens jou niet te downloaden zou zijn, recente postings...

Bye,
Raymond.