Discussie: Vraag: Retentie @Home server
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 7 december 2008, 15:25
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cybermania Bekijk bericht
Nou, de nieuwsgroepen van @Home / Ziggo heb je niks aan. Beetje jammer, bij TweakDSL heb je Tweaknews met een retentie van 100dagen en een compleetheid van 99,9%. Toch een stukje meer service.

Probleem is nu bij mij, dat ik dus zelfs post van 8 uur oud niet eens binnen kan krijgen. Overal Article not found. Is misschien vreemd, maar lijkt te kopen doordat ik vanaf woensdag een alles-in-1 plus abbo heb.

Je bent haast verplicht een payserver er naast te nemen, doordat Ziggo wel een erg slechte newsserver heeft. Beetje jammer, want er zijn providers die wel het goede voorbeeld geven.
Je haalt een heleboel dingen door elkaar heen en verbind er zelf een conclusie aan. Beetje jammer dat er niet heel veel van klopt alleen.

De compleetheid heeft niets te maken met een abbonements type.

De server is zeker niet slecht, en vaak ligt het aan instellingen van de user zelf als er dingen veel incompleet lijken.

Als je retentie van 100 dagen nodig hebt moet je elders kijken, maar bewezen is dat 1-1.5% van de downloads boven de 30 dagen nog gedownload word. Een news server is geen bewaar fabriek ofzo. Dan moet je inderdaad gewoon een pay server nemen als dat je uitgangs punt is.

Heb je een voorbeeld van iets wat volgens jou niet te downloaden zou zijn, recente postings...

Bye,
Raymond.