Los bericht bekijken
  #390  
Oud 7 december 2008, 14:05
borry52's schermafbeelding
borry52 borry52 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2008
Locatie: Enschede / Castel, @Home, Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Max + volop bellen..
DTV: Quantis CI+1.3,Horizon 7401, Humax iHDR5050, Humax iRHD5000
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TipX Bekijk bericht
Borry,

Het valt mij altijd weer op dat mensen die 'in het vak' zitten altijd maar blijven hameren op hun theoretische kennis en nooit eens openstaan voor de praktische kant. Duik eens in de audiofiele wereld en je zult versteld staan wat je kunt veranderen door verschillende componenten te gebruiken die overigens dezelfde meetwaarden zullen geven. Wat jij stelt klopt theoretisch maar in de praktijk zijn wel degelijk enorme verschillen waarneembaar, zowel op audio als video gebied. Ik heb b.v. net een Monster powerfilter op mijn apparatuur aangesloten en de verschillen zijn enorm.
Ik heb niets tegen filters hoor. Ik weet ook wel dat er een heleboel troep op het net zit en dit is altijd een verbetering, ook goede kabels, en die hoeven niet altijd duur te zijn, kan een hele verbetering zijn.
Houd er wel rekening mee dat er bedrijven zijn die misbruik maken van de naiviteid van sommige konsumenten, als het een moeilijke naam heeft en duur is wordt het ook wel verkocht, of het altijd een verbetering is is een tweede.
Als je 38 jaar in het vak zit kun je naar mijn mening niet meer praten over alleen maar theoretische kennis, ik heb de meest idiote storingen meegemaakt waar je alleen met theorie nergens komt, dan komt ervaring en gezond verstand om de hoek kijken.