Los bericht bekijken
  #22  
Oud 6 december 2008, 17:46
Jerina's schermafbeelding
Jerina Jerina is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2008
Locatie: Emmen @home
Ziggo Internet: Goedkoopste Internet aansluiting en telefoon + volop bellen 24 uur + Analoge TV. Modem: Arris
Berichten: 9
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne64 Bekijk bericht
Waar ik dus al bang voor was klopte.
Foutje van Ziggo geen Mac adres van Modem ingevoerd.
Dus dan kan je (zoals ik al diverse malen had gedaan) proberen tot je een ons weegt
Maar alles is netjes opgelost.
Gisteren avond om 20:30 toevallig er doorheen gekomen bij klantenservice.
Uiteraard had ik mijn nieuwe modem niet "start" klaar.
Dus met een medewerker het Mac adres doorgenomen wat dus niet klopte.
Deze zou zorgen dat de TD van Ziggo het adres zou verzorgen.
En dus sinds vanmorgen werkt het
FF telefoontje aanschaffen en kijken of telefonie ook werkt....

Ik heb net deze discussie gelezen en het viel mij opdat ik dus het zelfde probleem heb.

Ik kreeg een nieuw modem, omdat het oude was ondergezeken door mijn katten en er dus kortsluiting in dat oude modem was ontstaan...het knisperde tenminste behoorlijk als je de stekker in het stopkontakt deed.

Dit nieuwe modem werd door de monteur ge´nstalleerd, hij probeerde het modem aan te melden via de activatie site en daar werd gezegd....dat het modem niet geactiveerd kon worden. (Het gaat by the way om een Arris modem en ik woon in het vroegere @home gebied, schijnt ook belangrijke info te zijn. Wist ik ook allemaal niet...al doende leer ik steeds meer hier.) Daarop pleegde de monteur een belletje. Hij vertelde mij dat het binnen 24 uur allemaal geregeld was. Internet en telefoon. Die middag had ik internet, maar geen telefoon.

Volgens klantenservice kon ik geen internet hebben want het modem was niet geactiveerd. Ik zei en toch is het zo. Kreeg ik een heel verhaal te horen dat ze mij niet konden zien etc Ja zei ik snappen doe ik het ook niet...maar ik heb wel internet, maar geen telefoon.En TV werd er gevraagd? ? Ik zei dat staat los van mijn modem. Ik heb nl analoog en geen digi.

Toen kregen we het over de codes van het modem en of die waren doorgegeven....Ik zei hoe moet ik dat weten, het modem is door een monteur van jullie zelf ge´nstalleerd...dus ga ik er van uit dat het goed is...ja toch? Bleken de codes die bekend waren bij Ziggo niet hetzelfde te zijn als van het nieuwe modem. Hebben ze daar alle nieuwe codes ingevuld en was het maar weer afwachten......

De laatste keer dat ik belde met mijn gsm werd mij verteld dat er op 17 november iets was gebeurd cq geregeld en dat ik nou toch echt telefoon moest hebben.....ik zei dat is dus niet zo...Het telefoonlampje van mijn modem knippert nog steeds en ik heb ook nog steeds geen kiestoon....Of ik een paar minuten geduld had, want dan zou hij dat even nakijken.....Hij kwam tot de ontdekking dat ik gelijk had.

Ik zei en wat gaan we nu doen? Nou mevrouw binnen 3 tot 5 werkdagen is het opgelost. Dat antwoord kan ik feitelijk dromen want dat hoor ik al die weken al.......Ik heb nl vanaf eind september 2008 geen telefoonverbinding meer.

Als ze alle codes binnen hebben en het modem is geactiveerd, dan moet ik toch ook een kiestoon kunnen hebben??? Ik zit me de hele tijd al af te vragen wat ik hier niet van begrijp.

In die zelfde periode dat ik een nieuwe modem kreeg werd dit gebied overgeschakeld van home naar ziggo. Staat dit er los van? Of is het zo dat dit mijn probleem alleen nog maar groter heeft gemaakt?

Ik vraag me echt af wat ik nog kan doen? Is er iets wat ik nu nog kan doen ipv dit machteloze toekijken en me afvragen of dit ooit nog goed komt?

Ik hoop dat iemand een antwoord heeft...want ik weet het echt niet meer.

Groetjes,

J