Los bericht bekijken
  #12  
Oud 6 december 2008, 17:16
wimmie43's schermafbeelding
wimmie43 wimmie43 is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 29 oktober 2008
Locatie: zoetermeer 2711 casema
Ziggo Internet: alleen nog TV abbo
Berichten: 73
Thumbs up

Dat Radar mee mocht lopen was een LACHERTJE, was weinig tot niets te zien/horen , wat doe/zeg jij als je baas achter je staat ?
Het was idd dapper dat er iemand ! kwam opdraven, hadden kennelijk strootjes getrokken en kwam er een marketing manager ? zelfs die kan wat krom is niet recht praten, ze hebben gewoon de gok genomen, alles omzetten zonder PLAN B en de problemen zien we wel (goedkoopste oplossing) dat er nu een heleboel klanten opzeggen is jammer maar de reclame is toegenomen spelen we misschien wel EVEN (250 man marketing).
KPN heeft ook weken op de eerste plaats gestaan met klachten bij RADAR, maar zijn wel gestopt met werven tot de problemen waren opgelost.
Het is wel duidelijk dat klanten in deze branche weinig tot geen respect hebben, er zijn bij ons in de buurt (2711) heel wat CALLCENTERS, als je alleen al ziet wat daar werkt, scholieren van misschien 16-17 jaar oud (lekker goedkoop) die daar een paar uur per dag de telefoon aannemen, je kan net zo goed/beter een computer neer zetten die de telefoon opneemt (geen ZIggo probleem natuurlijk)