Los bericht bekijken
  #36  
Oud 6 december 2008, 12:46
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertvanHorck Bekijk bericht
23 al !!!
Van de >11.000 leden van dit forum? Of van de >1 miljoen digitale kijkers van Ziggo? Denk niet dat Ziggo erg onder de indruk zal zijn. Ik ben het in ieder geval niet.

Maar de meeste moeite heb ik met de vraagstelling. Het is te vrijblijvend. Het is net zoiets als vragen of mensen een petitie willen tekenen voor belastingverlaging. Niemand zal er tegen zijn, totdat je de gevolgen ervan ook in het verhaal betrekt. Wat als het toevoegen van BBC HD betekent dat er bijv. 3 SD kanalen moeten verdwijnen? Of de prijs omhoog gaat? Of straks Net5 HD (als dat ooit komt) niet toegevoegd kan worden door gebrek aan ruimte?

Als je er een poll van maakt welke HD-zender mensen het liefst toegevoegd zouden zien (en daarmee dus ook welke niet) zou het resultaat een stuk overtuigender zijn.

Wie vindt dat het HD-pakket van Ziggo niet genoeg waar voor zijn geld biedt moet het opzeggen. Als genoeg mensen dat doen kan Ziggo op twee manieren reageren;

1) proberen het aantrekkelijker te maken door er meer zenders in te stoppen en/of de prijs te verlagen.
2) concluderen dat klanten niet genoeg geld over hebben voor HDTV, dus er niet verder in investeren, en het aanbod niet uitbreiden.

Ik krijg soms de indruk dat HD-kijkers naar alles (zeggen te) kijken, zolang het maar in HD is. Kwaliteit en inhoud van de programma's doen er blijkbaar opeens niet meer toe.