Los bericht bekijken
  #9  
Oud 6 december 2008, 10:59
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Hee, dit klinkt verdacht het zelfde als wat ik nu ondervind!

Ik heb een server op mijn werk waar ik bestanden van af moet halen, maar normaal gesproken gaat dit op volle snelheid, maar sinds een paar dagen met 50kb/s. Als ik meerdere bestanden tegelijk probeer, kom ik op ongeveer 500 tot 700 kb/s. Ik probeerde het gisterochtend om 7:15 ook even, en toen ging het op 2.2MB/s! Diezelfde middag om 14:00 ook geprobeerd, toen al een stuk minder (1MB), en rond 16:00 ging het weer met 50kb/s per file.

Ik heb ook een terminal server op mijn werk, die normaal gesproken vlot werkt, maar gister middag alsof ik via een 28k8 modempje zat te werken. Het lijkt wel alsof er een kink in de kabel zit, ergens tussen mij en mijn werk. Maar ik heb een collega gevraagd die via tele2 internet heeft, en hij heeft geen problemen. Het ligt dus niet aan onze servers, maar echt iets bij Ziggo.

Overigens zijn andere zaken wel goed te bereiken, en kan geeft een speedtest 16mbit aan (ook al heb ik 20mbit, het komt in ieder geval in de buurt).

Ik heb bij Ziggo al een storing gemeld, maar (uiteraard) heb ik afgezien van de automatische bevestiging nog geen antwoord gehad.