Los bericht bekijken
  #149  
Oud 6 december 2008, 00:14
Mike Philippens's schermafbeelding
Mike Philippens Mike Philippens is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2008
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: ADSL2+
DTV: FloppyDTV, Dreambox 500C, dBox2
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maradona10 Bekijk bericht
Net met de klantenservice gesproken en die vertelde mij dat per 1 januari 2009 je nog maar 1x abbonementsgeld hoeft te betalen ongeacht het aantal smartcards. Dan kun je dus 1x Film1 afsluiten en dit toch op 3 verschillende smartcards krijgen. Dat werd tijd.
Dat is heel mooi! Dus als ik eind volgende week een nieuw kaartje organiseer, kijk ik 2 weken gratis alles en per 1-1 kan ik mijn abo van de eerste kaart laten ingaan voor de 2de kaart. Mooi! Ik zal de verkooplijn eens bellen voor bevestiging.

Ik begrijp niet goed dat Ziggo er zo lang over heeft gedaan. An sich snap ik dat ze eea moeten aanpassen in het systeem om dit fatsoenlijk te registreren, maar als je echt klantvriendelijk wilt zijn, had je iets creatiefs kunnen bedenken. Laten we zeggen een zogenaamde actiekorting toekennen aan mensen met een 'copykaart'. Dat is dan in feite een heel nieuw abo, maar met een korting die erop neerkomt dat je niets betaalt. Een beetje creatief boekhouden. Maar ja...Ziggo/Casema en klantvriendelijkheid zijn nooit getrouwd geweest. Dan moet eerst het huwelijk met de Grote Graaier ontbonden worden...