Discussie: Wanneer failliet?
Los bericht bekijken
  #48  
Oud 5 december 2008, 20:54
djbabe's schermafbeelding
djbabe djbabe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 december 2008
Locatie: Veenendaal / Casema
Berichten: 3
Standaard

Oh mijn god ... ik plaats een nieuw topic en de volgende keer dat ik kijk staan er 5 pagina's .. goed .. ik zal het zo eens rustig doorlezen ..

als eerste: als er nog 1!!! iemand begint te zeuren over het feit dat ik in moet loggen op mijn ziggo dan ga ik gillen!!!! leest niemand mijn post!!?!?!?
dat gaat niet!!!!!! omdat mijn klantnummer niet aan mijn adres gekoppeld is!?!?!? wat!?!? dus .. dat is geen optie ..

als tweede: ik heb zeker niet gekozen voor ziggo .. ik kom binnen via een overname van Casema? Wanadoo? Orange? Online? Ik ben inmiddels al zo vaak door een nieuwe provider overgenomen dat ik maar blijf hopen dat mijn router het houdt, want als ik nieuwe instellingen in moet voeren dan heb ik geen idee welke dat zou moeten zijn ...

en wat opzeggen betreft: ja, met alle liefde .. maar precies zoals er al eerder aangegeven wordt, je bent er sowieso nooit vanaf omdat ze de kabel hier hebben .. ik had mijn hoop gezet op xmsnet die hier glasvezel zou komen leggen, maar die hebben het belachelijke idee dat ze alleen de glasvezel komen leggen als 40%!!! van de bewoners overstappen op xmsnet. nou dat gaat hier echt niet gebeuren en ik ben dus nu ook duidelijk op zoek naar een andere provider ..
iemand ideeen hierover? ik moet een zeer snelle en betrouwbare verbinding hebben gezien mijn online-gaming .. als iemand goede ervaringen heeft dan hoor ik die graag..