Discussie: Geen opname
Los bericht bekijken
  #53  
Oud 5 december 2008, 13:13
Mart's schermafbeelding
Mart Mart is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Zeist/Casema
DTV: Siemens M750C, Samsung DCB-9401R
Berichten: 159
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Treffend voorbeeld van de bizarre situatie waarin de Siemens bezitters momenteel zitten dus.
En ga er maar vanuit de de meerderheid van de Siemens gebruikers ook niet op dit forum of andere fora komen om er achter te komen wat er nu werkelijk aan de hand is.
Ik zou het nog wel wat verder willen generaliseren door te stellen dat die bizarre situatie voor alle klanten geldt. De mensen van de helpdesk die mensen hier te woord hebben gestaan hebben geen flauw benul wat ze verkopen en wat ze ondersteunen. Het is zo'n kromme situatie dat de rechterhand niet weet wat de linkerhand doet! De technische afdeling digitale tv sleutelt aan het signaal, daarop volgen problemen die de klantenservice afwimpelt met 'zoek het maar uit, wij hebben niets gedaan en zullen ook niets voor je doen'. Te bizar voor woorden dat je via het reguliere circuit geen oplossing kunt bewerkstelligen!
Anoniem geeft aan dat PVR's geregistreerd dienen te worden vanuit het technische standpunt, maar de klantenservice weigert pertinent de administratieve handeling te verichten, gevolg Kitaro1 mag het oplossen voor de mensen die hem kunnen bereiken op dit forum (waarvoor nog hartelijk dank Kitaro1). Praten die afdelingen wel met elkaar?

Het is dat het te triest voor worden is, anders was het een best wel komische klucht!