Discussie: Storing: Kan niet opnemen
Los bericht bekijken
  #134  
Oud 5 december 2008, 12:13
Palabra's schermafbeelding
Palabra Palabra is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Oegstgeest/Casema
DTV: Samsung DCB-HR360R & Cisco 8455DVB
Berichten: 76
Standaard

Ik vind het onvoorstelbaar hoe slecht de mensen van de klantenservice op de hoogte zijn. De storing staat nog wel op de website van Ziggo zelf, maar ze weten bij de klantenservice gewoon nergens van

Ik heb via de contactpagina van de Website van Ziggo de volgende klacht gestuurd:
vraagopmerking: We kunnen nu al 2 dagen niet opnemen met onze nieuwe Cisco PVR. Ik begrijp dat er hard aangewerkt wordt en dat het de volle aandacht heeft, maar kun je enige tijdsindicatie aangeven. Gaat dit nog een paar uur duren of nog een paar dagen of weken of maanden? Anders haal ik mijn oude analoge Harddisk recorder weer van zolder. Maar voor een paar uurtjes is dat niet nodig.
Krijg ik het volgende antwoord:
Geachte heer/mevrouw xxx,

Via de website heeft u een vraag gesteld over "PC2343 - Klacht - TV Digitaal - Storing: Verbinding en ontvangst".
Opnemen van de decoder moet altijd mogelijk blijven .

Heeft u de decoder al gereset en de stekker 30 seconden uit het stopcontact gehouden .
Bij het opstarten van de decoder is er een zacht gebrom te horen van de hard disk , als deze niet te horen is het mogelijk dat de hard disk is vastgelopen .
Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (€ 0,10 p/min). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze klantenservice. Klik hier voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

yyy
Afdeling Klantenservice
Ziggo

mod : Om dezelfde reden waarschijnlijk dat u uw eigen naam niet zichtbaar maakt, heb ik de naam van de HD medewerker verwijderd.
edit: Oh, sorry, u heeft volkomen gelijk

Laatst gewijzigd door Palabra; 5 december 2008 om 12:34